Wild Bison Charge
Pragmatic Play

Wild Bison Charge

Wild Bison Charge - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
LanseringsdatumApril 2023
SpeltypVideo slot
Hjul5
VinstraderBetalar överallt
Free spinsJa

Om Wild Bison Charge

Du befinner dig i den amerikanska vildmarken i Wild Bison Charge, en spelautomat från Pragmatic Play. Bland djuren som dyker upp på spelplanen finns örnar, björnar och självklart bisonoxen själv.

Wild Bison Charge är en spelautomat utan vinstlinjer och istället gäller det att samla så många symboler som möjligt var som helst på spelplanen. Mer speciella symboler aktiverar funktioner som free spins och multiplikatorer.

Spelfunktioner

Kanjoner och torr mark så långt ögat kan nå. Det är miljön i Wild Bison Charge. Här finns några av den amerikanska vildmarkens mäktigaste djur. Som många tidigare spelautomater har Wild Bison Charge valt att fokusera på den ståtliga bisonoxen.

Förutom att Wild Bison Charge har symboler som betalar var som helst på spelplanen finns det ett antal funktioner som kan bidra till högre vinster. Free spins, multiplikatorer och en köpfunktion för bonusspelet är några av dessa.

Nedanför spelplanen finns det en panel som du använder för att ställa in din insats, aktivera autospel samt för att läsa mer om spelets inställningar och funktioner.

Symboler

Wild Bison Charge har en vinsttabell som består av ett par lägre betalande symboler utformade som klassiska kortsymboler. Därefter tar djuren vid. Det börjar med vargen och fortsätter med örnen, vildkatten, björnen och bisonoxen.

Utöver nio betalande symboler har Wild Bison Charge en Scatter som används för att aktivera free spins. Det finns också tre olika Wild-symboler som har multiplikatorer med olika värden.

  • Bisonoxe – 500
  • Björn – 400
  • Vildkatt – 350
  • Örn – 300
  • Varg – 250
  • A – 200
  • K – 150
  • Q – 120
  • J – 90

Vinstkombinationer

I avsaknaden av klassiska vinstlinjer är det istället antalet symboler på spelplanen du behöver fokusera på. Det gäller att samla minst åtta symboler av samma sort för att få en vinst i Wild Bison Charge Slot.

Det högsta antalet symboler i Wild Bison Charge är 25, vilket också resulterar i den största potentiella vinsten för varje symbol. Symbolerna behöver inte vara angränsande, utan kan dyka upp var som helst på spelplanen.

Bonusspel

Använd Scatter i Wild Bison Charge för att aktivera free spins. Det är en symbol som kan landa på alla hjulen. Det gäller att samla tre Scatters eller fler för att aktivera bonusspelet med free spins.

Medan free spins är aktiva kan fler Scatters på spelplanen aktivera ytterligare free spins. Både under bonusspelet och under basspelet finns det Wild-symboler som ersätter andra betalande symboler. Det är en brun, grön och röd bisonoxe som har en slumpmässig multiplikator.

Den slumpmässiga Wild-symbolen med multiplikator kan vara en del av flera vinnande kombinationer och symbolerna kan dessutom multipliceras med varandra.

Sammanfattning av Wild Bison Charge

Wild Bison Charge tar ett redan populärt tema och ger spelarna hos nya expekt en ny typ av upplevelse. Det är en modern slot som adderar ett par funktioner för att göra spelet komplett.

När du spelar Wild Bison Charge hos nya expekt är det med en potentiell maxvinst på 12 000x insatsen. Det är en slot med hög volatilitet. vilket i teorin innebär högre vinster som kommer lite mer sällan.

Upptäck mer

Flera nya Slots finns att upptäcka i vårt Casino. Under sektionen för Nyheter kan du hitta det senaste som tar sig in på sajten. Om du är ute efter någonting som redan har etablerat sig hos nya expekt kan du ta en titt under Populära spel.

FAQ

Vilka funktioner finns i Wild Bison Charge Slot?

Wild Bison Charge Slot innehåller free spins och multiplikatorer.

Kan jag spela Wild Bison Charge Slot i mobilen?

Ja, spela Wild Bison Charge via din dator eller på mobila enheter hos nya expekt.

Vad är maxvinsten i Wild Bison Charge?

Spela Wild Bison Charge med en maxvinst på 12 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.