NFL odds & guide

Det finns få andra ligor som har ett så stort intresse från andra länder som NFL, som är USA största liga för amerikansk fotboll. National Football League bjuder in till intensiva tillställningar i mängder under en säsong, där vinnaren till slut krönas när finalen spelas i februari varje år. För den som vill kombinera detta med NFL odds finns det ett stort utbud att hämta hos nya expekt.

NFL betting hos nya expekt

Det finns ingen större konkurrens till NFL att tala om. Ligan är den största på flera olika punkter, både inom sporten men också i jämförelse med många andra ligor i många andra sporter. Populariteten är enorm och intresset för amerikansk fotboll växer även i Sverige. I NFL finns 32 klubbar utplacerade runt om i USA. Ligan har avgjorts i olika format från 1920 och framåt.

Säsongen i NFL är en intensiv sådan. 18 omgångar spelas där matcherna vanligtvis är schemalagda på söndagar, måndagar och torsdagar. Trots att matcherna till stor del spelas på sena kvällar och tidiga morgontimmar finns det fans över hela världen som tar sig tid att njuta av dramatiken.

NFL betting hos nya expekt är en sektion som är stor och som fortsätter att växa. Utbudet matchar intresset för sporten och ligan, både när det kommer till odds inför matcherna och NFL live odds. När slutspelet drar igång ökar det än mer och når sin kulmen när stora finalen, avgörs i februari varje år.

Spel på NFL-matcher kan se ut på många olika sätt. Utbudet av NFL odds hos nya expekt ger dig en mängd olika spelmarknader att välja mellan. Oavsett om du är ute efter spel på matchvinnare, spel på över/under, spelarspecialer eller livebetting på NFL hittar du det både på sajten och i nya expekts app.

NFL odds

Utbudet av odds på NFL hos nya expekt ökar alltså ju längre in på säsongen vi kommer. Redan under grundserien kan du dock räkna med att du hittar det du behöver. Livebetting på NFL har blivit populärt, där du kan spela samtidigt som dramatiken i en match är som störst. Då amerikanska fotbollsmatcher pågår i flera timmar har det blivit en populär spelform.

Antalet marknader varierar utifrån vilka lag som spelar och vad matchen gäller. Med närmare 300 olika odds att välja mellan finns det utrymme för att placera spel på både mer klassiska marknader, men också att prova på nya oddsmarknader. Du kan till exempel rikta in dig på specialspel kopplade till lagprestationer och inte minst enskilda spelares prestationer.

Betting på NFL är till och med mer än det du bara ser direkt på sajten. En av nya expekts mer uppskattade funktioner, bet builder, hjälper dig att sätta ihop dina egna, unika kombinationsspel. Välj flera spel och odds från en och samma match, och få ett unikt kombinationsodds när du placerar din spelkupong.

  • NFL-mästerskapet: Spela på vilket lag som vinner finalen och blir NFL-mästare.
  • Matchvinnare: NFL odds på vilket lag som vinner matchen, inklusive förlängning.
  • Handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller minuslina.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal poäng i matchen.
  • Spelarspecialer: Välj ut en spelare och spela på antalet touchdowns, yards och poäng.

NFL betting - ligans största matcher

Att grundserien i NFL endast består av 18 omgångar gör att varje match verkligen betyder något. Spelarna tar ut sig fullständigt och ger allt för att ta hem segern. Det bidrar enormt till matchernas intensitet och är en stor faktor till att intresset är så stort. Arenorna som klubbarna i NFL är av större modell och dessa är allt som oftast fullsatta.

Även om det varje vecka spelas heta möten finns det ett par matcher under året som fansen ser fram emot extra mycket. När det kommer till NFL betting smäller dessa matcher aningen högre än andra matcher. Ett exempel är matcherna i slutet av säsongen, när slutspelslagen ska avgöras och finalen-mästarna senare koras.

Finalen måste nämnas lite till. Det är finalmatchen där ligans två bästa lag ställs mot varandra och där en säsongsvinnare ska utses. Utöver att det är en stor match rent sportsligt är intresset utifrån enormt och inte minst på grund av att den sedvanliga halvtidsshow som arrangeras får stor uppmärksamhet. Det vinnande laget får ringar att pryda sina fingrar med.

AFC Championship

NFL består av två konferenser, AFC och NFC. Varje konferens skickar ett lag till finalen och vem det blir avgörs i ett enkelmöte cirka två veckor innan titeln ska delas ut. New England Patriots, tidigare med superstjärnan Tom Brady i spetsen, har vunnit American Football Conference flest gånger genom historien.

NFC Championship

Finalen i National Football Conference är motsvarigheten till finalen i AFC. Här ska det andra final-laget utses och det ofta i en spännande uppgörelse. Med storheter som Dallas Cowboys, San Francisco 49ers och Philadelphia Eagles som gör upp om platsen är det årligen en oviss utgång som väntar.

NFL betting tips

Nya expekt tillhandahåller produkten som gör att du i det närmaste kan skräddarsy din upplevelse för betting och det gäller inte minst när det kommer till odds på NFL. Du kan ta flera olika vägar när du ägnar dig åt betting hos nya expekt, allt från att spela på klassiska oddsmarknader till att spela på liveodds. Du kan också sätta ihop egna kombinationsspel.

Det finns både allmänna tips för betting och mer specifika för NFL betting som vi rekommenderar. Det viktigaste tipset är att sätta upp en spelkassa med en summa som du känner dig bekväm med att spela för.

Utifrån din totala spelkassa bör du därefter portionera ut dina insatser utifrån hur mycket tilltro du har till ett spel. Ju mindre säker du känner dig på en spelkupong, desto mindre bör du riskera som insats. Det hela bygger på välgrundade spelanalyser, som du alltid bör du göra innan du placerar ett spel.

Eftersom en stor del av betting numera handlar om att spela på liveodds under tiden som matcherna pågår kan du även vänta in avsparken. Då får du tid att bedöma matchbilden, som ett potentiellt argument till att placera ett specifikt spel, eller för den delen ett argument till att avstå ett tilltänkt spel.

NFL live odds

Livebetting ligger nya expekt varmt om hjärtat. Vi är medvetna om hur viktig funktionen är för våra spelare och ser till att hålla igång utbudet på sajten under dygnets alla timmar. Det är allt från fotboll, amerikansk fotboll och tennis i världsklass till mindre sporter i lägre divisioner. Förhoppningen är att fånga in samtliga spelares intressen så gott det går.

Spel på liveodds från NFL finns tillgängligt från grundseriens första matcher hela vägen fram till slutsignalen. Amerikansk fotboll är en sport i vilken det svänger väldigt mycket under matchens gång. Om man är en fena på att läsa av matchbilder och specifika händelsers påverkan på utgången är livebetting något som passar som handen i handsken.

Utbudet av livebetting på NFL är mer eller mindre detsamma som du får inför en match. Du kan enkelt spela på vilket lag som vinner matchen, över/under och handikappspel samtidigt som det under matchens gång dyker upp marknader med ett snabbare avgörande. På så sätt får du nya oddsmöjligheter samtidigt som matchen spelas.

Betting på nya expekt i mobilen

Matcherna i NFL spelas ofta under sena kvällar och tidiga morgnar för den svenska publiken. Speldagarna under grundserien är i ursprungsläget satt till söndagar, måndagar och torsdagar, medan slutspelet också har lördagsmatcher. Det har blivit en tradition i flera delar av världen att göra matcherna till en händelse som är mer bara själva matchen.

Det gör i sin tur att du kanske inte alltid befinner dig hemma framför en dator inför och under matcherna. När du inte befinner dig hemma är det kanske mer praktiskt att använda en mobil enhet för ändamålet. Det är i dessa lägen nya expekts betting i mobilen kommer in i bilden.

Utan att förlora något i form av odds, funktioner eller utbud kan du sköta hela din spelupplevelse antingen via nya expekts app eller den mobilanpassade webbsajten som erbjuds. Skapa ett konto, gör en insättning och ta del av betting på NFL. Spelupplevelsen är precis samma som om du spelar via en dator.

Spela ansvarsfullt

Det är viktigt att spela ansvarsfullt.Precis som med andra typer av betting och spel i allmänhet ska du sätta upp spelgränser som hjälper dig att hålla koll på insatser, förluster och tiden du använder till att spela.

Nya expekt innehar en svensk spellicens och ser till att allting kopplat till din säkerhet och trygghet finns på plats. Därtill får du verktygen som behövs för att spela ansvarsfullt. På sajten har du länkar till ett självtest för att undersöka dina spelvanor. Du kan också besöka stödlinjen.se om du uppleveler problem med ditt spelande. Spelpaus är en tjänst som finns för dig som vill ta en paus från spel.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.