Bordtennis betting & guide

Bordtennis är en sport som har spelats i generationer och som är stor på flera olika nivåer. Det går att spela som amatör i fikarummet på jobbet, men för spelarna som är bäst i världen går det att livnära sig på sporten. Hos nya expekt finns det stort utbud av bordtennis odds, både för betting inför match och för livebetting. Vi erbjuder odds från världens största tävlingar och har även gratis livestreaming av bordtennis.

De största tävlingarna inom bordtennisen

Runt om i världen finns det bordtennisförbund, både nationella och internationella, som arrangerar olika tävlingar på regional, nationell eller internationell nivå. Högst upp på pyramiden finns organisationerna ITTF och ETTU, den internationella organisationen respektive den europeiska organisationen inom bordtennis. Det är deras tävlingsregler man följer på alla nivåer.

Sveriges högsta serie i bordtennis heter numera Pingisligan, tidigare Elitserien, och anordnas årligen både på herrsidan och damsidan. Hos nya expekt kan du hitta odds på bordtennis från Pingisligan, men också från prestigefyllda ligor och turneringar som avgörs både i lag och individuellt.

Sommar-OS

Bordtennis gjorde entré i OS-sammanhang relativt sent. 1988, när OS arrangerades i sydkoreanska Seoul, avgjordes tävlingarna första gången och det blev en omedelbar succé bland den breda publiken. Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson och Mikael Appelgren är tre svenska spelare som lyckats bjuda på härliga idrottsminnen under de olympiska spelen.

Challenger Series

ITTF har sedan 2013 arrangerat Challenger Series som är en tävling, en tour, som spelas på olika platser. Det är den näst högsta internationella touren sett till vilka rankingpoäng den genererar. Deltävlingarna flyttas för varje år och har spelats i såväl Europa som i Afrika, Sydamerika, Nordamerika och Asien.

TT Cup

TT Cup är den största av turneringar inom bordtennis, bortsett från OS. Den första upplagan spelades 1980 och förkortningen står för Table Tennis World Cup. Här spelar både män och kvinnor, både i lag och individuellt. Deltagarna i turneringen bestäms utifrån rankingpoäng, vilket resulterar i att TT Cup samlar världens främsta inom sporten.

Bordtennis betting hos nya expekt

Bordtennis blev en sport bland den brittiska överklassen som under 1800-talet ansåg att tennis var för fysiskt krävande. Det dröjde inte länge förrän sporten fick sitt första officiella mästerskap i Ungern. Det avgjordes 1892. 1927 gick sedan ett världsmästerskap av stapeln och sedan 1988 är det som nämnts också en OS-gren.

Den som har spelat bordtennis, oavsett vilken nivå det gäller, kan vittna om att det är en sport som är fysiskt krävande, och som framför allt kräver snabba reflexer och en bra precision. På fritidsgårdar, i källarlokaler och i fullsatta arenor - bordtennis är en sport som kan spelas i flera olika former.

Flera svenskar har genom åren varit högst upp på världstoppen och tagit upp kampen mot spelare från Ostasien, som i långa perioder har dominerat sporten. När det kommer till bordtennis betting gäller det för spel på professionell nivå, en nivå där det fortfarande dyker upp svenska spelare med stor talang.

Utbudet av bordtennis odds hos nya expekt är av större modell. Utbudet kombinerar odds från mindre ligor och turneringar med odds från världens största tävlingar. Du har åtkomst till utbudet både via din dator och dina mobila enheter. Nya expekt har betting på bordtennis tillgängligt både inför matcher och i form av livebetting.

Bordtennis odds och spelmarknader

Matcher i bordtennis, oavsett vilken turnering det gäller, har en förmåga att bli både dramatiska och fulla av underhållning. Bordtennis är en sport med fart och hög intensitet, vilket lockar många spelare. Det är dessutom en sport som många kan förstå, som följd av att många har spelat bordtennis i något sammanhang.

Det finns i vanlig ordning ett par marknader med odds som är mer vanligt förekommande än andra när det kommer till betting på bordtennis. Beroende på hur stor en tävling är tillkommer det fler marknader. Nedan finns oddsmarknader som du kan räkna med att hitta oavsett vilka som spelar och i vilket sammanhang det sker.

  • Vinnarspel: Odds på vinnare av en liga eller turnering i bordtennis.
  • Matchvinnare: Spel på vilken spelare eller vilket lag som vinner matchen.
  • Set handicap: Ge en spelare eller ett lag en fiktiv pluslina eller minuslina.
  • Totalt antal poäng: Odds hos nya expekt för över/under antalet poäng i matchen.
  • Setspel: Förutspå det rätta slutresultatet i en match.

Tips om du ska spela på bordtennis

Bordtennis är en av många sporter som finns att tillgå i utbudet hos nya expekt. Fotboll, tennis, basket, ishockey och just bordtennis samsas under ett och samma tak. som spelare kan du skräddarsy din egen spelupplevelse. Välj sport, liga eller turnering utifrån dina egna önskemål och få ett stort oddsutbud till hands.

Ett stort utbud ger dig även stora möjligheter till att hitta olika odds på bordtennis. Det finns många matcher att ta sig an. För att bli en framgångsrik spelare gäller det att använda din kunskap och magkänsla för att hitta ett vinnande spel bland olika spelmarknader och odds.

I en analys kan du baka in underlag för statistik, form och annat som kan påverka utgången. Beroende på hur stor tilltro du har till ett spel fördelar du dina insatser därefter. En stark rekommendation är att du sätter upp en spelkassa som du förhåller dig till. Då kan du känna dig trygg i att du endast spelar med summor som du är bekväm med.

Eftersom bordtennis är en sport som det svänger om, både från match till match och även under tiden som matcherna pågår, kan du använda nya expekts funktion för livebetting. Dessutom kan du titta på livestreamad bordtennis hos nya expekt, helt utan kostnad för dig som är kund.

Livebetting på bordtennis

Hos nya expekt kan du som sagt även använda dig av livebetting.Ibland räcker inte din analys på förhand, eller så vill du helt enkelt försöka hitta ett spel under pågående match. Då är livebetting ett utmärkt verktyg som ger dig både tid och utökade möjligheter.

Livebetting på bordtennis erbjuds under stora delar av året, men primärt på de stora tävlingarna och matcherna.

Livestreaming hos nya expekt

Livestreaming är en uppskattad funktion hos nya expekt. Direkt på sajten har du tillgång till direktsändningar av flera olika sporter, ligor, tävlingar och matcher. Det finns någonting för de allra flesta som älskar sport. Bordtennis är en av sporterna som går att hitta i tablån.

Kombinationen av livebetting och livestreaming gör att du kan se utvecklingen av en match innan du placerar ett spel. Nya expekts livestreaming är tillgänglig både i din dator samt i ett optimerat format på dina mobila enheter. Allt som krävs för att ha tillgång till direktsänd sport av högsta klass är att du har ett aktivt saldo på ditt spelkonto.

Betting i mobilen

Hos nya expekt kan du spela på odds både via datorn, mobilen eller surfplattan.Om du är på språng är betting i mobilen ett utmärkt alternativ för att placera dina spel.

Betting i mobilen finns tillgängligt både i nya expekts mobilapp samt i en mobilanpassad webbläsare. Du kan registrera ett konto samt sköta dina insättningar och uttag med hjälp av mobilt BankID. Därefter kan du kolla in det fullständiga utbudet av odds från världens alla sporter och tävlingar, precis som när du spelar på en dator.

Spela på bordtennis med vår välkomstbonus

Hos nya expekt erbjuder vi en välkomstbonus till alla nya spelare. I samband med att du gör en första insättning aktiveras ditt bonuserbjudande som du kan använda till att utforska sajtens utbud.

Det enda kravet för att få ta del av välkomstbonusen är att du är ny spelare hos nya expekt och du inte har gjort en insättning tidigare.

Spela ansvarsfullt

Hos nya expekt kan du alltid räkna med att du spelar med trygga och säkra förutsättningar. Vi har en svensk spellicens och uppfyller alla krav som måste uppfyllas för att beviljas en licens från Spelinspektionen. Det innebär bland annat att alla våra spelare har flera verktyg för att spela ansvarsfullt.

Som inloggad får du tillgång till verktyg som hjälper dig att sätta gränser för ditt spelande. Det handlar om gränser för insättningar, förluster och tiden som läggs för spelsessioner. Om du vill få extra bra koll på dina spelvanor finns det ett självtest att göra. Om du upplever att du har problem med spelandet finns stödlinjen.se och den som vill stänga av sig själv från spel kan vända sig till Spelpaus.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.