Upptäck CS2: Blast Premier-odds hos nya expekt

CS2: Blast Premier-odds hos nya expekt

Det danska bolaget BLAST grundades i Köpenhamn under 2016 med syftet att utveckla marknaden för E-sport. Sedan dess har man tagit stora kliv till att bli en ledande aktör inom branschen, bland annat genom att arrangera stora tävlingar.

Den största tävlingen är CS2: Blast Premier, som såg dagens ljus 2020. Här samlas de bästa lagen och spelarna i Counter-Strike 2 för att göra upp om titeln.

Tävlingarna i CS2: Blast Premier avgörs under hela året och fungerar som en tour för sporten. Hos nya expekt kan du följa tävlingarna och spela på CS2: Blast Premier, både inför och under varje deltävling.

CS2: Blast Premier drar till sig stort intresse både bland fans och spelare hos nya expekt. Världens åtta bästa lag mäter sina krafter mot varandra och du kan spela med CS2: Blast Premier-odds från början till slut.

Andra sporter för betting hos nya expekt

CS2: Blast Premier är en del av den snabbt växande E-sporten. Hos nya expekt tar vi fasta på intresset som finns för digitala sporter och levererar ett utbud värt namnet. Du kan spela på flera tävlingar inom både Counter-Strike 2 och andra discipliner på en nästintill daglig basis.

Självklart erbjuder vi även mer traditionella sporter som fotboll, tennis och ishockey på sajten. Du kan till exempel spela på svenska ligor som Allsvenskan, Superettan och SHL samt internationella tävlingar som Premier League, Champions League, ATP-touren och NHL.

Gemensamt för alla sporter hos nya expekt är att vi försöker erbjuda ett så brett och kvalitativt utbud som möjligt. Det innebär ett stort antal oddsmarknader, funktioner för betting och slagkraftiga odds.

Stora matcher för CS2: Blast Premier-betting

Den årliga tävlingen i CS2: Blast Premier är uppdelad i flera deltävlingar under året. Allt tar sin början redan i januari och fortsätter sedan under årets gång innan ‘Fall Showdown’ avgör var titeln hamnar framåt årsskiftet.

Spring Groups

‘Spring Groups’ är den första av totalt fem tävlingar som utgör CS2: Blast Premier. Tävlingen inleds med ett kort kval innan utslagsmatcher avgör vilka lag som går vidare från varje grupp. Alla matcher i ‘Spring Groups’ spelas i bäst av tre kartor.

Spring Final

I ‘Spring Final’ deltar åtta lag som gör upp om segern och en plats i CS2: Blast Premiers ‘World Final’. Här stiger insatsen för lagen som deltar och evenemanget brukar följas av miljontals fans världen över. Vi är vid det här skedet lite mindre än halvvägs genom säsongen.

World Final

Sist ut för året är ‘World Final’ som avgör vilket lag som tar hem titeln och den största prissumman på en miljon dollar. ‘World Final’ avgörs genom ett gruppspel som följs av ett nervkittlande slutspel. Även här är det bäst av tre kartor som gäller hela vägen fram.

Marknader för CS2: Blast Premier-betting

Du kan ta del av CS2: Blast Premier-betting hos nya expekt med ett stort utbud av marknader och odds. Vi erbjuder odds från inledande ‘Spring Groups’ hela vägen fram till ‘World Final’, både på hela tävlingen och på enskilda matcher.

Matchodds: CS2: Blast Premier-odds för vinnaren av varje match. Välj ett lag att satsa på.

Handikapp: Ge något av lagen i en match ett fiktivt handikapp för att jämna ut oddsen.

Vinnare: Spela med CS2: Blast Premier-odds som avser vilket lag som vinner hela tävlingen. Detta är en marknad som är tillgänglig under hela året.

Livebetting hos nya expekt

Matcherna i CS2: Blast Premier ställer mycket på spel för lagen som deltar. Nerver, dagsform och individuella prestationer kan göra att det svänger mycket under en match. Då är livebetting hos nya expekt en bra funktion att använda.

Livebetting är en förlängning av det utbud av CS2: Blast Premier-odds som finns innan en match drar igång. Här kan du kombinera den analys som du förhoppningsvis har gjort inför matchen med den bild du formar medan den pågår.

Sektionen för livebetting är alltid öppen och levererar odds från andra sporter, ligor och turneringar mer eller mindre dygnet runt. Spela på CS2: Blast Premier-odds live antingen via din dator eller på mobila enheter.

Betting i mobilen

Om du följer tävlingarna i CS2: Blast Premier gör du det troligtvis via en stream på din dator eller via en annan enhet. Använd i så fall din mobiltelefon eller surfplatta för att placera ett spel på tävlingen utan att du behöver klicka ner sändningen.

Hos nya expekt finns det goda möjligheter till betting i mobilen. Du kan ladda ner nya expekts app som ger dig en optimerad upplevelse i ett komprimerat format. Appen finns tillgänglig för nedladdning både till din dator och din surfplatta.

CS2: Blast Premier-betting finns också tillgängligt om du vill spela direkt i webbläsaren på din mobila enhet. Logga in på ditt konto och fortsätt din resa där du slutade senast.

FAQ

Vilka vann den första upplagan av CS2: Blast Premier?

Den första upplagan av CS2: Blast Premier avgjordes under 2020 med totalt nio tävlingar från januari till samma månad året därpå. Vinnarna i slutändan var Natus Vincere som besegrade Astralis i finalen.

Hur många lag deltar i CS2: Blast Premier?

Flera lag har möjligheten att kvala in till CS2: Blast Premier i början av året. Därefter är det åtta lag som gör upp om titeln. Återkommande organisationer brukar vara Natus Vincere, Team Vitality och Gambit Esports.

Var avgörs CS2: Blast Premier?

Tävlingarna i CS2: Blast Premier avgörs både online och på olika platser i världen. Genom åren har man befunnit sig i bland annat London, Washington D.C. och Köpenhamn.

Hur kan jag spela ansvarsfullt på CS2: Blast Premier hos nya expekt?

Använd verktygen som finns för att kontrollera dina spelvanor. Sätt upp gränser för dina insättningar, förluster och tiden som du använder för att spela.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.