Counter-Strike 2-odds hos nya expekt

Counter-Strike är en spelserie som har varit populär sedan tidigt 2000-tal. Därefter har spelet fått flera upplagor, varav Counter-Strike 2 är av det nyare slaget. Spelälskare från hela världen har i det fått en ny produkt att ta del av.

Hos nya expekt vill vi erbjuda ett brett utbud av betting. E-sport har fått ett rejält uppsving under 2020-talet och det arrangeras stora turneringar i flera olika discipliner på en årlig basis. Tävlingar följs med ett stort intresse världen över.

Därför är det naturligt att vi erbjuder Counter-Strike 2-odds och betting på E-sport överlag. Du kan ta del av odds både inför matcher och under tiden de pågår genom att använda sektionen för livebetting.

Counter-Strike är en av de absolut största E-sporterna och föremål för betting hos nya expekt titt som tätt. Ett av världens största datorspel får gott om utrymme på sajten, så att du har alla möjligheter du kan tänkas behöva för din betting.

Andra sporter för betting hos nya expekt

När du klickar in på utbudet av Sport hos nya expekt finns det en sektion i menyn för E-sport. Här lägger sig alla tävlingar inom sporten. Utöver Counter-Strike 2 betting finns en rad andra discipliner att tillgå.

Du kan till exempel spela på Dota 2 och League of Legends, som också är populära både bland spelare på hobbynivå, professionella spelare och när det kommer till betting hos nya expekt.

Nyare tillskott på senare tid är Valorant – ett spel som till viss del påminner om Counter-Strike 2. Du kan också spela på Starcraft 2, Rainbow 6 och andra spel som faller inom kategorin E-sport.

Livebetting hos nya expekt

Om du inte hinner placera ett spel innan en turnering eller match börjar, eller om du inte är säker på ett spel, kan du avvakta tills tävlingarna börjar. Då finns det ett utbud för livebetting hos nya expekt.

Möjligheterna som öppnar sig vid livebetting är att du kan följa spelarnas första rundor och välja ett spel därefter. I just Counter-Strike 2 är dagsform väldigt viktigt för spelarna och det gäller att ha det med i beräkningarna i sin analys.

Sektionen för livebetting innehåller en rad andra sporter som ser till att utbudet är aktivt mer eller mindre dygnet runt. Fotboll, tennis, basket, ishockey och andra sporter finns under samma tak som E-sport.

Betting i mobilen

Ta dig an betting i mobilen hos nya expekt för att bredda tillgängligheten. Om du inte har en dator i närheten kan du istället logga in på ditt konto via din mobiltelefon eller surfplatta och placera ditt spel.

Vi har en app som finns tillgänglig för gratis nedladdning till enheter med iOS (App Store) och Android (Google Play). Via appen får du en upplevelse som är optimerad till din mobiltelefon eller surfplatta, med samma odds och funktioner som via datorn.

Stora tävlingar för Counter-Strike 2-betting

Tävlingar i Counter-Strike 2 har arrangerats sedan 2023 när spelet släpptes på marknaden. Det finns flera stora tävlingar inom sporten som äger rum runt om i världen och där de allra bästa spelarna gör upp om äran, utmärkelser och stora prispengar.

PGL CS2 Major

Counter-Strike Major Championships har arrangerats sedan 2013 och är något av det största som spelare och lag i Counter-Strike 2 kan spela. Det är en internationell tävling som äger rum i olika länder och olika städer varje år. Första gången var i Jönköping 2013 under Dreamhack Winter.

Intel Extreme Masters

Intel Extreme Masters är den just nu längsta varande aktiva tävlingen inom E-sport och Counter-Strike. Den första upplagan arrangerades redan 2007 och återkommer årligen. Det är också en tävling som utspelar sig runt om i världen. Intel Extreme Masters innehåller även andra sporter inom E-sport.

Blast Premier

Blast Premier är en professionell liga inom E-sport och Counter-Strike 2 som främst är baserad i Nordamerika och Europa. Tävlingarna såg dagens ljus i januari 2020 och uppdaterades senare till att avgöras i Counter-Strike 2.

Marknader för Counter-Strike 2-betting

Utbudet av oddsmarknader för Counter-Strike 2 skiljer sig en del från mer traditionella sporter. Matcher i sporten avgörs på kartor, där det ofta är bäst av tre eller fem kartor som gäller.

Matchodds: Spel på Counter-Strike 2-odds på vinnaren i en match. Detta är den vanligaste oddsmarknaden för Counter-Strike 2 betting.

Handikapp: Addera ett handikapp på antalet kartor eller rundor i en match. Favoriten kan få ett minushandikapp men du kan också välja att ge matchens underdog ett plushandikapp.

Kartspel: Välj en vinnare för respektive karta. Vinnaren av kartan behöver inte vara densamma som du tror vinner matchen.

FAQ

Vilka tidigare upplagor har funnits för Counter-Strike betting?

Counter-Strike: Global Offensive lanserades i augusti 2012 och därefter tog sporten fart på allvar. Merparten av alla tävlingar har tagit sin början därefter, även om tidigare upplagor av Counter-Strike-serien, till exempel Counter-Strike 1.6, också har varit föremål för tävling.

Vilka verktyg finns för ansvarsfullt spelande på Counter-Strike 2?

Hos nya expekt kan du sätta upp spelgränser för att kontrollera dina spelvanor, både för Counter-Strike 2 betting och för andra sporter. Bestäm nivåer för dina insättningar, förluster och för tiden du spenderar på sajten.

Hur många tävlingar inom Counter-Strike 2 arrangeras årligen?

Antalet tävlingar i Counter-Strike 2 varierar från år till år och månad till månad. Om vi ser till alla nivåer inom den professionella delen av sporten arrangeras ett tiotal turneringar varje månad runt om i världen.

Vilka tips finns för betting på Counter-Strike 2-odds?

Det gäller att samla på sig kunskap om sporten innan du börjar spela. Spela med insatser som du känner dig bekväm med och se till att du har tillräckligt mycket kött på benen för att kunna motivera valet att placera ett spel.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.