Nya expekt erbjuder Valorant-odds för stora tävlingar

Spel på E-sport har blivit allt mer populärt. Även om Counter-Strike och League of Legends förblir de största oddsmarknaderna än så länge växer nya spel fram och väcker allt större intresse.

Valorant är ett sådant spel som får har fått mer uppmärksamhet på sistone. Det liknar Counter-Strike på många vis, men man har utöver det klassiska FPS-upplägget även adderat fler element till spelupplevelsen. Karaktärerna i spelet har dessutom fått unika förmågor.

Detta gör spelet lite mer oförutsägbart än andra FPS-spel, vilket också påverkar oddssättningen. Nya expekt är lyhörda för intresset och erbjuder betting på Valorant. Här finns odds på de största turneringarna där man kan följa de bästa lagen i världen.

Andra sporter för betting hos nya expekt

Antalet E-sporter i världen växer så det knakar, och så även utbudet av E-sport hos nya expekt. Du hittar samlingen av digitala sporter under sektionen för E-sport som alltid finns tillgänglig på sajten och i appen.

Här hittar du, förutom Valorant-odds, även odds på bland annat Counter-Strike 2, League of Legends, Dota 2 och Starcraft 2. Välj en marknad du känner dig hemma i och utforska utbudet av odds.

I sortimentet av mer klassiska sporter för betting finns bland annat fotboll och tennis. Båda sporterna tillför något till utbudet dagligen. Spela på bland annat Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A, Champions League, ATP, WTA och Grand Slam-turneringar.

Stora tävlingar för Valorant-betting

Valorant har växt i ett rasande tempo och är idag det FPS-spel som är närmast att utmana Counter-Strike. Med ett växande antal utövare uppstår också nya turneringar titt som tätt. Red Bull är en aktör som har sett potentialen i spelet och skapat en tävling. Nu ska vi titta närmare på några av världens största turneringar i Valorant.

The Valorant Champions

Den utan tvekan största tävlingen inom Valorant är The Valorant Champions. Den kan jämföras med ett världsmästerskap och det är också den här turneringen som samtliga spelare vill kamma hem vinnarpokalen i.

Det är Riot Games, skaparna av Valorant, som själva anordnar tävlingen. För att kvala in till finalen måste man först delta i Valorant Champions Tour, som pågår under hela säsongen. Men det är först i The Valorant Champions som kröningen av världsmästaren äger rum.

Valorant Regional Leagues: Finals

En annan turnering som många följer med stort intresse är Valorant Regional Leagues: Finals. Här gör lag från de olika regioner som Valorant är indelat i upp om en prispott på över 150 000 dollar. Något som även lockar bettingentusiaster inom E-sport.

Red Bull Campus Clutch

Precis som i många andra E-sporter är Red Bull, som nämnt, även en stor aktör inom Valorant. Det är också dessa som står som värdar för den största fristående turneringen utanför The Valorant Champions och Regionals.

I den här turneringen är det bara lag från universitet som får delta. Studenter från över 300 universitet från 50 olika länder mer och tampas mot varandra. Det som gör denna turnering så intressant är att det är många okända spelare som deltar, vilket tenderar att leda till en hel del överraskningar.

Marknader för Valorant-betting

Vinnarspel och matchodds för Valorant-betting är två marknader som du nästan alltid hittar i utbudet på sajten. Du kan till exempel spela på vilket lag du tror vinner en särskild tävling, eller placera ett spel på vilka som vinner nästa match.

Vinnare: Spela med Valorant-odds för vinnare inför en tävling eller turnering. Därefter kan du följa lagets framfart fram till en eventuell titel. Spelet är tillgängligt hela vägen till finalen.

Matchodds: Varje match erbjuder odds på vinnare. Spela på om du tror att hemma- eller bortalaget tar hem segern.

Handikappspel: Vissa marknader för Valorant odds erbjuder handikapp på respektive lag. Använd handikappspel för att jämna ut förutsättningarna.

Livebetting hos nya expekt

Sektionen för livebetting hos nya expekt innehåller ett stort utbud av odds för matcher och olika pågående evenemang. Du kan spela efter avspark, nedsläpp eller uppkast med ett utbud av odds som är snarlikt det du kan ta del av inför en match eller tävling. Fördelen med livebetting är att det ger dig en möjlighet att krydda din förhandsanalys med statistik från matchen som pågår. Du kan alltså spela på händelser som du tror kommer att inträffa med din egen bild av vad som sker på planen som utgångspunkt.

Livebetting är tillgängligt på flera olika sporter. Bland våra mer populära sporter för betting live finns till exempel fotboll, tennis, basket och diverse E-sporter.

Betting i mobilen

Att ha möjligheten till betting i mobilen tycker vi är viktigt. Det gäller oavsett om det är för Valorant odds eller om det rör någon av våra andra sporter i utbudet. Tillgängligheten och flexibiliteten värdesätter både vi och våra spelare.

Hos nya expekt kan du bettaspela på Valorant betting via din dator och på dina mobila enheter. I mobilen kan du välja mellan att spela i webbläsaren eller att ladda ner nya expekts app, som finns tillgänglig för enheter med iOS och Android som operativsystem.

I mobilen får du tillgång till samma odds och funktioner för betting som när du spelar via en dator. Du möts här av en lättnavigerad plattform som du kan ha med dig var du än befinner dig. Logga in på ditt konto med hjälp av mobilt BankID.

FAQ

Var avgörs The Valorant Champions?

The Valorant Champions avgörs i olika städer varje år. Mästerskapet arrangeras av Riot Games. Bland ständerna som har tilldelats mästerskapet genom åren hittar vi bland annat Los Angeles och Seoul.

Hur blir man världsmästare i Valorant?

För att titulera sig världsmästare i Valorant gäller det att vinna The Rex Valorant Champions. Det är en årlig tävling där världens främsta lag och spelare gör upp.

Hur spelar jag ansvarsfullt på Valorant odds?

Använd verktygen nya expekt erbjuder som gör att du kan sätta upp gränser för dina spelvanor. Det finns spelgränser för insättningar, förluster och tiden som går åt när du spelar.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.