Copa del Rey odds hos nya expekt

Den spanska klubblagsfotbollens mest åtråvärda cuppokal är den som delas ut i Copa del Rey. Turneringen har sedan 1903 samlat landets främsta lag för att, medan ligasäsongen pågår, göra upp om titeln.

Copa del Rey är en årlig turnering som för vinnarna genererar en pokal att ställa i prisskåpet, samtidigt som en Europaplats delas ut. Genom åren har flera av Spaniens större klubbar stått som segrare i tävlingen.

Charmen med cupmatcher i Europas stora fotbollsländer, där Spanien onekligen ingår, är att varje match lever sitt eget liv. Flera möten med epiteten David mot Goliat äger rum under en säsong.

Hos nya expekt finns det Copa del Rey odds som sträcker sig från turneringens början fram till och med den stora finalen. Se hur klubbar som Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid, Valencia och Sevilla drabbar samman med varandra under turneringens gång.

Betta på Copa del Rey

Medan lagen och spelarna står för underhållningen på planen ser nya expekt till att erbjuda Copa del Rey odds. Ta del av Copa del Rey betting för spel på vinnare av turneringen eller i olika steg på väg mot finalen.

Innan Copa del Rey går av stapeln eller när turneringen har dragit igång kan du spela på vinnarspel hos nya expekt. Välj ut vilket lag du tror går hela vägen och följ deras framfart. Förhoppningsvis kan du pricka in rätt vinnare av turneringen.

Nya expekt har även Copa del Rey odds för livespel till varje match. Från ett par minuter innan det är avspark fram till slutsignalen kan du bland annat spela på vinnare, antal mål och handikappspel på sajten.

Oddsmarknader

För att du ska kunna skräddarsy din upplevelse för Copa del Rey betting hos nya expekt ser vi till att erbjuda ett så brett utbud av odds som möjligt. Spela på olika marknader som både gäller turneringen i helhet och spel på enskilda matcher.

Vinnarspel: Copa del Rey odds för vilket lag som vinner turneringen. Spela på vinnare innan eller under turneringen.

Matchvinnare: Copa del Rey betting på varje enskild match. Odds för matchvinnare finns innan och efter avspark.

Totalt antal mål: Spela på det totala antalet mål i en match. Tror du att det blir en överkörning eller kan det lägre rankade laget stå emot?

Copa del Rey format

Copa del Rey är en stor turnering där många klubbar får en initial chans att gå långt i tävlingen. Cupspelet tar sin början redan i oktober när lägre rankade lag från lägre divisioner går in i turneringen.

I turneringens första skede blir 120 lag 110 när tio lag får lämna. De 110 lag som återstår lottas mot varandra och lag från La Liga lottas mot klubbar från turneringens lägre divisioner, vilket bjuder in till många inspirerande möten för de mindre lagen.

Klubbarna från lägre divisioner står i högsta möjliga utsträckning som hemmalag när större klubbar kommer på besök – dels för att jämna ut förutsättningar som för att gynna de mindre deltagarna ekonomiskt.

Hela vägen fram till och med kvartsfinalerna spelas Copa del Rey i enkelmöten, med förlängning och straffar som tar vid om det blir oavgjort. Alla steg från 16-delsfinalerna och framåt spelas under vårsäsongen.

Semifinalerna i Copa del Rey spelas i dubbelmöten som lottas fritt. Det totala antalet mål avgör vilka två klubbar som går till final. Vinnaren i finalen titulerar sig spanska cupmästare samt får en plats i gruppspelet i Europa League till nästa säsong.

Copa del Rey betting på finalen

Finalen i Copa del Rey spelas i regel sent under våren och på en neutral arena som bestäms innan turneringen börjar. Här får mästerskapets två främsta klubbar göra upp över ett möte, där förlängning och eventuellt straffar avgör om det blir oavgjort efter 90 minuter.

I och med finalens dignitet och intresset bland fotbollsälskare har vi hos nya expekt som uppgift att förse dig som spelare med ett stort och kvalitativt utbud av Copa del Rey odds inför och under match.

Du märker på sajten att det finns hundratals marknader att välja mellan, som berör allt från vilket lag som vinner matchen och titeln till hur många hörnor, kort och skott på mål som faller under matchen.

Betting på Copa Del Rey i mobilen

När du inte har möjlighet att placera ditt spel hos nya expekt via din dator kan du använda din mobiltelefon eller surfplatta. Hela produkten för betting finns tillgänglig om du surfar in på sajten via webbläsaren eller laddar ner appen för nya expekt.

Spela från samma konto som om du spelar på via datorn och med samma utbud för Copa del Rey betting. Härifrån kan du också spela på alla andra sporter och tävlingar som finns i utbudet på sajten, var du än befinner dig.

Spela ansvarsfullt

Hos nya expekt spelar du med ett stort fokus på ansvarsfullt spel. Vi bidrar med verktyg som du kan använda för att kontrollera dina spelvanor. Sätt upp gränser för summorna du spelar för och för tiden som går när du spelar.

För Copa del Rey betting rekommenderar vi att du sätter upp en spelbudget som du känner dig bekväm med. Portionera ut insatserna på dina spel så att din insättning räcker länge och väl, oavsett om du vinner eller förlorar ett par spel i rad.

FAQ

Vilka har vunnit Copa del Rey flest gånger?

FC Barcelona har vunnit Copa del Rey flest gånger av alla klubbar i Spanien. Man vann den första titeln redan 1909/10 och har vunnit turneringen över 30 gånger totalt. Athletic Bilbao och Real Madrid är två andra klubbar som har firat stora framgångar i Copa del Rey genom åren.

Vilka datum spelas Copa del Rey?

Copa del Rey inleds vanligtvis i oktober och schemaläggs därefter för att synka med det inhemska ligaspelet. En del av turneringen spelas under höstsäsongen medan den avgörande delen av Copa del Rey spelas under våren.

Vad får vinnaren i Copa del Rey?

Den klubb som vinner Copa del Rey får spela i Europa League kommande säsong. Om vinnaren av Copa del Rey redan har säkrat en mer förmånlig Europaplats tillfaller Europa League-platsen det första laget i La Liga som inte kvalificerar sig för turneringen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.