Guide till La Liga odds

Den spanska fotbollens högstaliga är respekterad i hela Europa, men också i resten av världen. Här spelar några av sportens största klubbar, som i perioder har dominerat den internationella klubblagsfotbollen. Många menar på att La Liga är i en klass för sig själv när det kommer till underhållning och teknisk briljans. Hos nya expekt hittar du La Liga odds under den spanska ligasäsongen.

La Liga betting hos nya expekt

Säsongen i Spanien sträcker sig ofta från den sena sommaren till den sena våren. Hela 20 klubbar deltar i La Liga och vi har ständiga storheter som FC Barcelona och Real Madrid som år ut och år in gör upp om den åtråvärda ligatiteln. Det händer också att andra spanska klubbar ställer till med en skräll och vinner La Liga.

Med 20 klubbar och totalt 38 omgångar som ska avverkas finns det goda möjligheter till betting på La Liga under året. Nya expekt ser till att tillgodose hela ditt behov när det kommer till utbudet av odds. Antalet marknader innehåller både klassiska spel och mer unika sådana.

Flera av lagen i La Liga kombinerar spel i ligan med det inhemska cupspelet och inte minst cupspelet ute i Europa. Det är bara en av många punkter att ha i åtanke när det kommer till betting på La Liga.

För att ta del av La Liga odds hos nya expekt kan du använda dig av BankID. Med nya expekts funktioner för betting får du allt du behöver vad det gäller odds och funktioner. . Du får en modern upplevelse som bygger på lång erfarenhet.

La Ligas största matcher

Med så pass många stora klubbar som det finns i La Liga finns det också ett smörgåsbord av matcher som kittlar lite extra. Många av landets större städer bjuder på rivalmöten i den högsta spanska divisionen, men även sportsliga och historiska aspekter påverkar olika rivaliteter runt om i La Liga.

Vilken match som är störst beror givetvis på vem man frågar. För den neutrala åskådaren är det dock en match som är ett par klasser över andra. El Clásico, mötet mellan storklubbarna Real Madrid och FC Barcelona, benämns ofta som världens största fotbollsmatch på klubblagsnivå.

Att den går att hitta på en lista över La Ligas hetaste möten är därför ingen överraskning. Det är också en fotbollsmatch som många vill kunna spela på. Det gör också att utbudet av odds alltid är brett när det gäller El Clásico. Men det finns ytterligare matcher som måste nämnas i det här sammanhanget.

Sevilla - Real Betis

När det gäller möten mellan lag från samma region är det förmodligen rivaliteten mellan Sevilla och Real Betis som sticker ut mest. Lagen delar Andalusien i två läger och spelar ofta intensiva derbyn mot varandra. Under 2000-talet har Sevilla firat stora framgångar, inte minst i Europaspelet. Real Betis har dock visat sig kapabla till att störa den mer framgångsrika klubben i enstaka möten.

Real Madrid - Atlético Madrid

Storstaden tillika den spanska huvudstaden Madrid består av flera klubbar högt upp i det spanska seriesystemet. Atlético Madrid tog under 2010-talet stora steg till att utmana jätten Real Madrid och har även vunnit flera ligatitlar på senare år. Klubbarna har spelat klassiska matcher mot varandra i La Liga, men också i Champions League-finalen.

Athletic Bilbao - Real Sociedad

I norra Spanien finns bland annat Athletic Bilbao och Real Sociedad, två klubbar etablerade i La Liga och som ingår i Baskien, en av många regioner i landet. Inget av lagen har vunnit någon ligatitel i närtid, men plockade hem ligatitlar under 1980-talet. Här kombineras geografiska, historiska och sportsliga ingredienser till en fantastisk gryta av rivalitet.

La Liga odds

Nya expekt kan erbjuda det mesta inom betting. Detta gäller inte minst utbudet från spanska La Liga. Det är en av sportvärldens största ligor. Alla de La Liga odds och marknader som kan vara av intresse hittar du på sajten.

En match i ligaspelet ger inte sällan över 300 olika odds att välja mellan. Du kan välja mellan att spela på mer klassiska marknader som matchvinnare och antalet mål, men också ta del av funktioner som nya expekts bet builder. Du kan hitta odds långt innan att matcherna har börjat, men det går också att spela livebetting på La liga.

  • Serievinnare: Välj vilken klubb du tror vinner titeln i La Liga.
  • Matchvinnare: Spela på hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål, kort eller hörnor i matchen.
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med.
  • Spelarspecialer: La Liga betting som riktar in sig på enskilda spelares mål eller gula/röda kort.

La Liga betting odds i mobilen

Matcher i La Liga går inte sällan av stapeln kvällstid på fredagar, lördagar och söndagar. Det är dagar då vi förstår att du kanske inte alltid befinner dig hemma framför din dator. Det är en av anledningarna till att nya expekt erbjuder möjligheten till att spela på La Liga odds i din mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan välja mellan att spela i nya expekts app eller på vår mobilanpassade webbsajt. Oavsett plattform har du tillgång till samma funktioner och utbud som om du spelar på en dator.. Med mobilt BankID kan du sköta registrering, insättningar och uttag i samma enhet.

La Liga live odds

La Liga är en sektion på sajten som ständigt har något på gång, med ett utbud av fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll, amerikansk fotboll och mycket mer. La Liga får också gott om utrymme när det är dags för spanska ligamatcher.

Vid livebetting på La Liga är det mer eller mindre samma utbud du hittar som när du placerar ett spel inför match. Vid livebetting kan du vänta in specifika händelser i matcherna för att hitta nya spel, eller för att stärka den analys du kanske har gjort på förhand.

En match i La Liga dyker upp på nya expekts livebetting en stund innan match och ligger sedan kvar fram till slutsignalen. Det går att hitta odds under hela matchen, från första minut fram till slutminterna när allt ska avgöras. Oddsen uppdateras ständigt utifrån vad som händer i matchen.

Livestreaming på La Liga hos nya expekt

Med nya expekt får du statistik för bland annat bollinnehav, skott på mål, hörnor och kort när du spelar live. Även om det hjälper dig en bra bit på vägen går det inte upp mot att faktiskt kolla på matchen. Då kan du på egen hand läsa av matchbilden och se saker som statistik inte alltid fångar upp.

Nya expekt livestreamar mängder av olika event där fotboll från La Liga är en av sporterna och ligorna. Med direktsänd sport kan du göra grundliga spelanalyser.

Tips för betting på La Liga

Hos nya expekt har du möjlighet att spela på olika oddsmarknader för La Liga. Det finns ett stort utbud.

Ansvarsfullt spelande är viktigt för att kunna spela på en lagom nivå. Genom att välja ut en summa du spelar för, en spelkassa, kan du hålla koll på dina spelvanor.

En rekommendation är att du gör en insättning av en summa som du känner dig bekväm med och därefter fördelar dina insatser med samma känsla. Det finns matcher då det både är fördelaktigt att placera ett spel flera dagar innan match, men också matcher då livebetting gör sig bättre. Gör en noggrann analys av dina spel för att ha full koll på yttre förutsättningar. Det är viktigt att göra sin egen analys innan man placerar ett spel.

Spela ansvarsfullt

Hos nya expekt har du tryggheten i att du spelar under svensk licens. Det innebär att sajten är säker att spela hos och att den svenska spellagen följs. Du får dessutom själv tillgång till verktyg för att spela ansvarsfullt. Det är en stark rekommendation att använda dig av verktygen för att säkra ett ansvarsfullt spelande.

Sätt alltid gränser för din betting för att spela på en hälsosam nivå. Om du oroar dig för dina spelvanor finns det ett självtest som du kan använda för att undersöka dessa närmare. Spelpaus är ett nationellt självavstängningssystem som du kan använda om du vill ha en paus från betting. Har du eller någon du känner problem med spelande? Kontakta stödlinjen.se för att få hjälp.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.