Odds på italiensk fotboll

Fotbollen som spelas i Italien har under många år ansetts vara av världsklass. Det är inte många nationer som kan skryta om att ha så framgångsrika lag och spelare som Italien. Sedan Expekt bildades 1999 har italiensk fotboll varit någonting som vi funnit stort nöje i att följa dagligen. På vår hemsida kan du spela på flera italienska ligor, turneringar och landslagsmatcher.

På nya expekt kan du satsa på vilken sport, liga, turnering eller match du vill. Sidan är utformad för alla sorters spelare. Nya expekt har det du letar efter oavsett om du är en vanlig sportälskare som främst följer de stora matcherna eller om du har intresse för mer specifika evenemang. För fotbollsentusiaster som föredrar betting på italiensk fotboll finns det mycket att välja mellan.

Du kan satsa på turneringar som italienska klubbar eller landslaget deltar i, satsa på hur specifika italienska spelare presterar eller på individuella matchresultat. Möjligheterna är flera och du kan skräddarsy dina odds med nya expekts olika verktyg för att forma ditt spelande så som du vill ha det.

Vilka fotbollsligor och turneringar hålls i Italien?

Här är några av fotbollsligorna och turneringarna som hålls i Italien:

Ligor

 • Serie A
 • Serie B
 • Serie C
 • Serie D
 • Eccellenza
 • Promozione
 • Prima Categoria
 • Seconda Categoria
 • Terza Categoria

Turneringar

Livebetting på italiensk fotboll

På nya expekt är det fritt fram att välja vilket sätt man vill betta på. Vissa föredrar att lägga sina bets innan matchen, medan andra föredrar live odds. När du satsar på italiensk fotboll med livebetting kan du kombinera din kunskap och diverse analyser du utfört innan matchen och jämföra dem med händelser som sker under matchen. Livebetting är möjligt oavsett enhet. Det går utmärkt oavsett om du spelar via mobilen eller datorn.

Livestreaming av italiensk fotboll och betting

Att titta på fotbollsmatcher live via mobilen eller datorn är någonting många numera tar för givet. Det är bra mycket smidigare än att behöva använda TV. På nya expekt hittar du ett brett utbud av sporter och evenemang, bland annat flera av de mest populära ligorna och fotbollsmatcherna i Italien. Odds på fotboll i Italien är alltid ett nöje att kunna ta del av och med nya expekt kan du även satsa på dem. Här är några italienska fotbollsligor som du kan livestreama på nya expekt:

 • Serie A
 • Serie B
 • Serie C Girone A
 • Serie C Girone B
 • Serie C Girone C

Fotboll i Italien

Fotboll är en stor del av den italienska kulturen och det finns således många nivåer av spel att följa. Ingen annan sport i landet kan mäta sig med fotboll sett till popularitet och kulturell relevans. När Italiens landslag deltar i världs- eller europamästerskapet är hela nationen engagerad. Italiens toppliga Serie A anses också vara en av världens bästa. Ligan har ett rykte av att vara väldigt taktisk och många av världens toppspelare har slipat sina färdigheter i lag som Juventus, Milan och Inter.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.