Spansk fotboll betting

Om du vill satsa på odds på fotboll i Spanien, då finns det ett stort och varierat utbud av topplag och ligor på hög nivå att välja mellan. Spansk fotboll håller som vanligt världsklass och på nya Expekt kan du betta på dina favoritlag. Välj själv om du vill betta innan matchens avspark eller under matchens gång.

Odds på Spanien fotboll

I Spanien är fotboll och odds ett hett ämne. Spansk fotboll är nämligen otroligt jämn och matcherna är alltid spännande att se på. För dig som är väl insatt i fotboll på högsta nivå i Spanien så är odds på fotboll i Spanien något som kan vara intressant.

När du befinner dig i Sverige kan du testa betting på fotboll i Spanien på nya Expekt. Här finns det nämligen ett välsorterat utbud av matcher och ligor. Tack vare den smarta sökfunktionen kan du direkt hitta de lag eller matcher du är intresserad av. Du kan satsa på alla matcher som finns tillgängliga i Expekts sportsbook. Det är dessutom bra odds som ger dig som spelare en god fördel.

Vilka ligor/turneringar finns i Spanien?

I Spanien finns det ett flertal ligor och turneringar som du behöver ha koll på om du är riktigt intresserad av spansk fotboll. Du kan satsa på odds på fotboll i Spanien inom de flesta större ligor.

Det är framförallt La Liga och La Liga 2 som är de viktiga ligorna inom spansk fotboll. I dessa ligor är det ständigt pågående matcher och mycket att hänga med i för fotbollsintresserade. I La Liga spelar bland annat lag såsom Sevilla, Almeria, FC Barcelona, Real Madrid, Athletic Bilbao och Valencia. I La Liga 2 spelar istället Teneriffa, Espanyol och Real Zaragoza.

Fotboll i Spanien

I Spanien finner du professionell fotboll på högsta nivå. Landets spelare håller toppklass och de inhemska ligorna är alltid intressanta att följa. Tack vare de duktiga spelarna och tränarna håller även landets landslag en riktigt hög nivå och fajtas ständigt om medaljer och titlar.

Spanien har en stark fotbollskultur både bland barn och vuxna. De mest kända lagen är Real Madrid och Atletico. Spanjorerna är lika stolta över sin fotboll som sin tapas, så det finns gott om betting på fotboll i Spanien för dig som är intresserad.

Live betting på Spanien fotboll

Om du vill betta på ännu mer än bara matchernas utslag så ska du testa live betting på nya Expekt. Odds på fotboll i Spanien är nämligen så mycket mer än bara vinst, förlust eller oavgjort.

I Spanien är fotboll betting stort och när du bettar live har du fler valmöjligheter. Du kan till exempel betta på nästa fotbollsmål eller nästa offside. Tack vare Expekts snabba plattform kan du lägga ett bet även när det är ont om tid.

Live streaming på Spanien fotboll

Spansk fotboll är extra intressant att se live. Här är toppstriderna tajta och alla lag håller hög nivå. Genom att titta på nya expekts live streaming kan du hänga med i vad som händer i matcherna. Givetvis har du nära tillgång till olika bettingmöjligheter samtidigt som du tittar på live streamingen.

Med hjälp av direktsändning av matcherna blir det enklare för dig att satsa på rätt bet. Det är många matcher som sänds live. I sportsbooken kan du hitta matcher från såväl La Liga som La Liga 2 i live streaming-portalen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.