Odds på Tyskland fotboll

I Tyskland är fotboll landets mest populära sport och den har en given plats i de flesta invånares hjärtan. Om du vill satsa på odds på fotboll i Tyskland kan du klicka dig in hos nya expert. Här finner du nämligen ett gediget utbud av olika lag, matcher och ligor. Givetvis med bra odds och en användarvänlig spelplattform.

Hos nya expekt finns en sportsbook full med tysk fotboll. Betting på fotboll i Tyskland är populärt, och givetvis kan du satsa på odds på alla de lag och ligor som finns på plattformen. Genom att använda den smarta sökfunktionen kan du snabbt hitta de lag och ligor du letar efter.

På Expekt kan du inte bara placera bets innan avspark på matcher, utan du kan även använda dig av live betting och live streaming. Det gör det enklare för dig att hålla koll på vad som sker i matcherna och placera rätt bet.

Vilka ligor/turneringar finns i Tyskland?

I Tyskland finns det framförallt en fotbollsliga som är intressant för dig som svensk vadslagare, nämligen Bundesliga. Det är den högsta ligan inom tysk fotboll och det är här det händer. Betting på fotboll i Tyskland är bara riktigt intressant i just Bundesliga. Här samsas en riktigt stor mängd toppklassade lag och världskända spelare.

I Tysklands Bundesliga spelar bland annat lag såsom VfL Wolfsburg, Bayern München, Stuttgart, RB Leipzig och Bayer Leverkusen. I Tyskland är fotboll och odds en given kombination och Bundesliga är intressant för många vadslagare.

Live betting på Tyskland fotboll

På nya expekt kan du testa live betting på fotboll i Tyskland. Här finns ett bra utbud av odds såväl innan avspark som under matchens gång. Du kan till exempel betta på vem som kommer att göra nästa mål och totala antalet mål som kommer att göras.

Live betting är ett bra val för dig som är insatt i tysk fotboll och hänger med i allt från statistik till historik.

Live streaming på Tyskland fotboll

I Tyskland är fotboll betting mycket populärt. Många matcher livesänds därför och nya expekt har valt att live streama vissa matcher. På plattformen kan du se live streaming från Germany Cup, det vill säga DFB-Pokal. Det är en utslagsturnering som arrangeras för tyska klubblag av fotbollsförbundet DFB.

Fotboll i Tyskland

Det finns en mycket stark fotbollskultur i Tyskland och de flesta invånare har någon gång i livet spelat fotboll. De allra flesta har ett favoritlag som de hejar på och matcher i Bundesliga är välbesökta. För dig som vill satsa på odds på fotboll i Tyskland finns det många valmöjligheter.

Fotboll är viktigt för den tyska kulturen, oavsett om det gäller högre eller lägre divisioner. Det finns mycket pengar i sporten och nya toppspelare kommer ständigt upp i de bästa ligorna.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.