Bundesliga odds och betting hos nya expekt

Hos nya expekt finns det odds på fotboll från världens alla håll och kanter. Europas stora ligor är välrepresenterade i utbudet. Där ingår tyska Bundesliga, som med stora publikfester under varje omgång och med en attraktiv fotboll är vida populär. Det finns många olika typer av Bundesliga odds för den som vill spela på tysk fotboll. Nya expekt erbjuder odds både inför och under matcherna.

Betting med Bundesliga odds

Eftersom Bundesliga är en så pass stor del av europeisk fotboll är det en självklart att nya expekt satsar stort på odds och betting från den tyska högstaligan. Närheten till Sverige gör att det är oerhört smidigt att ta sig över till Tyskland för att uppleva Bundesliga på plats. Det har gjort att ligans popularitet i Sverige ökat.

Nya expekt till att du har Bundesliga odds att tillgå när du behöver det. Tillgängligheten är väldigt god och du kan spela på odds från Bundesliga både från en dator och på mobila enheter. Det finns också en rad olika marknader för Bundesliga betting hos nya expekt.

Bundesliga består av flera europeiska storklubbar, men har också några av världens främsta spelare. Det är lag med spelare som inte bara konkurrerar inrikes utan även i internationella turneringar. Pokaler från både Champions League och Europa League har genom åren hamnat i Tyskland.

När du hugger in på det utbud av Bundesliga odds som finns hos nya expekt kan du göra det både inför en match och under tiden den pågår, via live betting. Du kan spela på liveodds och samtidigt streama Bundesliga direkt i webbläsaren hos nya expekt.

Störst matcher för Bundesliga betting odds

Det finns en uppsjö av storklubbar i Tyskland, både historiskt och i nutid. I Bundesliga spelar nationens 18 främsta klubblag och säsongen innehåller heta tillställningar vecka in och vecka ut. På grund av sportsliga framgångar och andra ingredienser har flera välkända rivaliteter byggts upp.

Arenorna i Bundesliga är slutsålda oavsett vilket motstånd som står på schemat. Däremot kan man känna av en spänning i luften när matcherna gäller mer än bara poäng. Oavsett om det är prestige i form av det sportsliga, eller om det är två lag från samma stad som drabbar samman, kittlar det lite extra.

Bayern München - Borussia Dortmund

En match som även går under namnet “Der Klassiker” är den mellan Bayern München och Borussia Dortmund. På senare år är detta lagen som har firat störst framgångar, även om den sistnämnda klubben har fått vänja sig vid att inte vara högst upp på prispallen. Rivaliteten har inte blivit mindre av flera känsliga övergångar mellan klubbarna genom åren.

Hertha Berlin - Union Berlin

Under många år var det Hertha Berlin som var klubben att räkna med i den tyska huvudstaden. Säsongen 2019/20 skrevs det historia när det första Berlinderbyt i Bundesliga på över 40 år ägde rum. Union Berlin har tagit stora kliv sedan återkomsten till högstadivisionen och utmanar storebror rejält om titeln att vara störst i stan.

Schalke 04 - Borussia Dortmund

Ett annat rivalmöte som Borussia Dortmund är involverade i är det mot Schalke 04. Här är rivaliteten främst byggd på det geografiska läget i den del av Tyskland som är kända för sina stora industrier. Det är två arbetarklubbar som har avverkat många heta matcher under årens gång.

Bundesliga betting i mobilen hos nya expekt

Betting via mobilen är en funktion som vi vet att många spelare aktivt söker efter och vi ser till att tillhandahålla en mobil produkt för betting av högsta klass. Nya expekt erbjuder flera smarta tekniska verktyg och funktioner för detta.

När du spelar på Bundesliga odds hos nya expekt i mobilen gör du det direkt via den mobilanpassade webbsajt som finns att tillgå. Via den kan du sköta allt från registrering och din första insättning till att göra ett uttag. Du hittar odds för Bundesliga lika enkelt som om du spelar via en dator.

När du inte kan placera ett spel via en dator lagom till matchstart kan du använda mobilen. Där hittar du alla odds du behöver, precis som om du hade använt din dator.

Odds Bundesliga

Vad finns det då att spela på i kategorin odds Bundesliga? Nya expekt har ett utbud av större modell som täcker in flera olika marknader. Det gör att du kan välja vilken väg du ska gå och kan räkna med att hitta det du söker direkt på sajten, ofta både inför match och vid livebetting.

Om du är ute efter en mer unik spelupplevelse med unika odds kan du ta del av den bet builder-funktion som finns tillgänglig. Med den kan du kombinera odds från en och samma match, till exempel matchvinnare, antalet mål och en målskytt, och samla som ett kombinationsspel.

  • Serievinnare: Välj vilken klubb du tror vinner mästartiteln i Bundesliga.
  • Matchvinnare: Spela på hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål, kort eller hörnor i matchen.
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med.
  • Spelarspecialer: Bundesliga betting som riktar in sig på enskilda spelares mål eller gula/röda kort.

Bundesliga odds live

Betting hos nya expekt är mer än bara upplevelsen inför en match eller en omgång. Numera är livebetting en kategori som våra spelare ofta använder sig av, vilket visar sig i utbudet. Merparten av alla marknader du hittar när du spelar på Bundesliga inför match går att hitta i form av liveodds.

Att spela livebetting på Bundesliga innebär att du kan bedöma matchbilden själv. Om du känner dig tveksam kring ett spel kan starten i en match ge tyngd åt din magkänsla. Det kan även finnas händelser du förväntar dig i matchen som gör att du vill avvakta innan det är dags att placera ditt bet. Med hjälp av nya expekts livestreaming kan du följa matchen direkt på sajten via din dator eller mobiltelefon.

Livestreaming hos nya expekt

Nya expekt har rättigheterna för att livesända matcher från Bundesliga. Du behöver inte dyra streamingabonnemang, utan kan se ditt favoritlag spela - utan extra kostnad. Ska du spela på odds från Bundesliga kan du alltså se matcherna samtidigt.

Tekniken tillåter dig att streama Bundesliga oavsett vilken enhet du befinner dig på, så länge det är en enhet som stödjer nya expekts mobilanpassade webbsajt. Genom att ha allting samlat kan du följa matchen och spela livebetting på samma ställe. Det är inte bara när det kommer till Bundesliga som du kan njuta av livestreaming. Fotboll överlag är en sport som nya expekt sänder i olika former. Bundesliga är bara en av många ligor som bjuder på en hög dos av underhållning. Vill du se direktsänd ishockey, tennis och basket finns även det med i utbudet.

Bundesliga odds & betting tips

För att komma igång hos nya expekt är det bra om du har tillgång till mobilt BankID. Du använder verktyget för att verifiera din identitet tryggt och säkert.. Med hjälp av BankID kan du även signera dina insättningar och dina eventuella uttag.

Ett tips redan från start är att sätta upp en spelkassa. Det ska vara en summa du känner dig bekväm med att spela för. Med hjälp av en analys av ditt tänkta spel kan du därefter värdera dina insatser och portionera ut dessa utifrån hur stor tilltro du har till ett bet.

Just analysen av ett spelobjekt kan du göra både på egen hand med hjälp av statistik,tabelläge, form och inbördes möten. Du kan även ta hjälp av experter på Bundesliga odds. Vill du vänta in matchstart och se hur matchen utvecklar sig finns det som nämnt goda möjligheter med livebetting och livestreaming hos nya expekt.

Spela ansvarsfullt

Samtidigt som du njuter av Bundesliga odds är det viktigt att tänka på att spela ansvarsfullt. Nya expekt har en svensk spellicens, vilket innebär att du alltid spelar under säkra och trygga förhållanden. Med hjälp av verktyg för ansvarsfullt spelande har du möjlighet att spela balanserat.

Det är här du sätter gränser för insättningar, förluster samt varaktighet för spelsessioner. Om du vill undersöka dina spelvanor finns det ett självtest som hjälper dig att kartlägga ditt spelande. Stödlinjen.se finns tillgänglig för dig som behöver tips och råd om du upplever att du eller någon du känner spelar för mycket, samt Spelpaus om du känner att du behöver en paus från betting och andra typer av spel.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.