British Open betting & odds hos nya expekt

Världens äldsta golftävling äger årligen rum på de brittiska öarna. Vi pratar naturligtvis om British Open, även kallat The Open eller The Open Championship. Kärt barn har många namn och golfeliten håller verkligen den klassiska tävlingen kär.

British Open arrangerades för första gången 1860 och sedan 1919 är The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews skådeplatsansvariga för tävlingen. Flera stora golfspelare har vunnit British Open och vi kan blicka tillbaka på flera minnesvärda tävlingar genom åren.

År 2016 blev Henrik Stenson första svensk någonsin att vinna British Open. Då, likt nu, är golfintresset enormt både i Sverige och i utlandet. Det senaste svenska golfhoppet på herrsidan är Ludvig Åberg.

Spela på odds i British Open hos nya expekt. Från en lång tid innan tävlingen drar igång kan du hitta British Open odds på vinnare och ett par andra marknader. Utbudet växer och intensifieras ju närmare tävlingen vi kommer.

Sommarens i särklass största golfhändelse får inte missas! Oavsett om den innehåller svenska framgångar eller ej kan vi garantera att det blir en tävling som det kommer att pratas om en lång tid framöver.

Betting på British Open

Betting på British Open odds är ett sätt att ge upplevelsen under tävlingen en extra dimension. Spela på vem du tror vinner British Open eller andra marknader som dyker upp för The Open Championship ju närmare tävlingen vi kommer.

Den mest populära marknaden är dock ett vinnarspel på British Open. Här kan du hitta högst odds på vem som vinner, innan en bra start på tävlingen riskerar att sänka oddset på den spelare som du tror på.

I vårt utbud av odds på British Open kommer du också kunna hitta dueller, spel på topp tre och andra mer specifika spel som dyker upp innan och under tävlingen. Spela på British Open odds från din dator eller på dina mobila enheter.

  • Vinnarspel: Välj ut en spelare som du tror kan vinna hela British Open.
  • H2H: Dueller mellan två spelare där deras respektive placering avgör resultatet för ditt spel.

Deltagare i British Open

När vi blickar tillbaka på tidigare upplagor av British Open kan vi slå fast att det finns ett gäng med golfare som har gjort extra stort avtryck i tävlingens historia. Redan på 1900-talet skrev ett par spelare in sig i historieböckerna.

Harry Vardon är än idag den spelare som har vunnit British Open flest gånger med sex segrar totalt. Han skuggas av bland annat Peter Thomson, James Braid och Tom Watson – spelare som inte är aktiva idag.

Tiger Woods stod som segrare i British Open 2000, 2005 och 2006. Andra vinnare under 2000-talet är bland andra Ernie Els med två segrar, Padraig Harrington och Cameron Smith, som 2022 blev första australiensare att vinna British Open sedan 1993.

Ludvig Åberg siktar på att bli den andra svensken någonsin att vinna British Open. År 2016 vann alltså Henrik Stenson och blev alltså en historisk svensk vinnare. Åberg, som kom tvåa i The Masters Tournament 2024, tävlar med nutida stjärnor som Scottie Scheffler, Rory McIlroy och Xander Schauffele.

Livebetting på British Open hos nya expekt

Golf är en sport som lämpar sig oerhört bra för livebetting. Hos nya expekt kan du spela på flera olika sporter, både inför och under tävlingar. Klicka in under “LIVE” i menyn för att komma in på det just nu pågående utbudet.

Betta på British Open odds live från ett par minuter innan tävlingen fram till att den avgörs. Mer eller mindre samma utbud av odds och funktioner som finns tillgängliga innan tävlingen börjar finns även när du spelar live på British Open.

Spela live på golf med odds som uppdateras i takt med resultatet och händelserna på banan under British Open. Här kan du kombinera analysen som du har gjort inför tävlingen med händelser under tävlingen. Om en spelare har vaknat på fel sida kan du dra nytta av det och omvärdera ett spel.

Tips för betting på British Open

Hur optimerar du dina chanser för att lyckas med betting på British Open odds? För det första ska du spela ansvarsfullt. Utnyttja våra verktyg för att kontrollera dina spelvanor. Sätt upp gränser för dina insättningar, förluster och tiden som går när du spelar.

Genom att sätta upp en spelbudget för British Open odds i synnerhet kan du även kontrollera dina insatser. Gör en noggrann analys av ett spel och välj en insats utifrån hur mycket du tror på ditt spel.

Det är en klar fördel om du förstår sporten, vad British Open innebär och vad som krävs för att vinna den mest anrika tävlingen inom golf som existerar. Ta hjälp av experter om nödvändigt för att få mer kunskap eller tips kring vad du ska spela på.

Under olika perioder fram till att British Open ska avgöras kan du märka att oddsen justeras på olika utfall. Resultat, form, skador och annat som kan påverka utfallet av en tävling kan spela in i oddssättningen. Försök placera ditt spel vid precis rätt tillfälle för att få högsta möjliga värde.

FAQ

När och var avgörs British Open 2024?

British Open 2024 spelas mellan 18 och 21 juli 2024. Tävlingen äger rum på Royal Troon Golf Club i Troon som ligger sydväst om Glasgow. Det är en golfklubb och bana som öppnade redan 1878.

Hur stor är prispotten i British Open?

Tävlande i British Open delar på drygt 16,5 miljoner dollar, närmare 180 miljoner svenska kronor. Vinnaren av tävlingen får tre miljoner dollar medan resterande prispott fördelas vidare på andra högt placerade deltagare.

Kan jag spela på British Open i mobilen?

Ja, det fulla utbudet av British Open odds innan och under tävlingen finns tillgängligt även om du spelar på mobila enheter. Ladda ner nya expekts app eller spela direkt i webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.