Spela på Allsvenskan handboll – betting hos nya expekt

Allsvenskan är Sveriges näst högsta liga i handboll. I serien tävlar några av landets bästa lag om en plats i den högsta divisionen. Nya expekt erbjuder alla registrerade spelare Allsvenskan handboll odds på samtliga matcher under hela säsongen.

Handboll är en av de mest populära sporterna i Sverige. Det är därför inte särskilt konstigt att många lockas till att spela på Allsvenskan handboll betting. Hos nya expekt kan du spela på vem du tror kommer att vinna serien och därmed gå upp i Handbollsligan. Du kan också betta på specifika matcher. Dessutom erbjuds livebetting på Allsvenskan.

Oddsmarknader för Allsvenskan handboll

Det finns flera olika oddsmarknader att ta del av för den som är intresserad av Allsvenskan handboll betting. Du kan välja att spela på specifika matcher eller placera ett längre spel. Bland annat kan du betta på hur många mål du tror att det kommer att bli i en match, vilket lag som vinner efter fulltid eller vilka som tar hem hela grundserien.

Oddsmarknaderna i Allsvenskan liknar marknader från andra mästerskap och enskilda matcher inom handboll. Nya expekts odds för Allsvenskan går att finna både på hemsidan och i appen.

  • Totalt antal mål: Spela på över/under hur många mål du tror att det kommer att bli i matchen totalt.
  • Fulltid: Klassiskt 1X2-spel där du spelar på matchens slutresultat. 1 är hemmaseger, X är oavgjort och 2 är bortaseger.
  • Dubbelchans: Spela på två möjliga utgångar i en och samma match. Välj mellan 1X, 12 och X2.
  • Totalt antal mål – udda/jämnt: Spela på om det sammanlagda antalet mål i matchen kommer att vara ett udda eller jämnt antal.
  • Vinnarspel: Här spelar du på vem du tror kommer att ta hem förstaplatsen i grundserien av Allsvenskan. Spelet kan läggas både innan säsongen börjar eller medan den pågår.

Livebetting hos nya expekt

För den som hellre spelar på en redan pågående match i Allsvenskan, eller någon annan typ av sportevenemang, erbjuder nya expekt livebetting. Oddsmarknaderna ser till stor del ut som de gör inför en match, men med skillnaden att oddsen ändrar sig i realtid utifrån vad som händer på planen.

När du spelar på livebetting har du möjlighet att göra din egen analys av hur matchen går för att sedan bestämma dig för vilket spel du vill placera. Hos nya expekt är det möjligt med betting live på en mängd olika sporter, bland annat handboll, fotboll, tennis och till och med esport.

Hur spelas Allsvenskan?

Allsvenskan spelas under 26 omgångar i grundserien. Laget som slutar på första plats flyttas upp till Handbollsligan, medan de lag som hamnar på de två sista placeringarna flyttas ner en division. Dessutom spelar de lag som kom på plats två till fyra ett slags slutspel för en chans att gå upp till den högsta serien.

Grundserien

Under grundserien av Allsvenskan spelar samtliga 14 lag mot varandra två gånger med en hemmamatch var. Det finns alltså sju matcher för Allsvenskan handboll betting i varje omgång. Vinnaren av serien går som nämnt raka vägen upp till handbollsligan och de som kommer sist och näst sist flyttar ner till divisionen under.

Kvalspel

Efter grundserien spelas två olika sorters kvalspel. I det ena tävlar de lag som kom på plats elva och tolv mot lag från divisionen under om två platser i nästkommande säsongs upplaga av Allsvenskan. Samma princip gäller för de som kommer tvåa till fyra i tabellen. Här handlar det istället om att man tävlar om att flyttas upp en division. De tre lagen möter varsitt lag från Handbollsligan, där vinnarna får en plats i den högsta serien inför nästa säsong.

Handbollsodds hos nya expekt

Hos nya expekt kan du hitta mängder av handbollsodds, inte bara på Allsvenskan handboll betting, utan även på andra turneringar och mästerskap. Bland annat kan du spela på Handbollsligan, SHE, EHF Champions League och diverse landslagtävlingar som VM, EM och OS. Du kan både placera spel inför turneringar och specifika matcher eller välja att spela på livebetting.

Antalet oddsmarknader varierar beroende på vilket evenemang det handlar om. Ju större turnering eller match desto fler spel finns det att ta del av. Om du är en registrerad kund hos nya expekt kan du spela på alla handbollsmatcher, mästerskap och turneringar som det finns odds på. Detta går att göra både via datorn och på din mobila enhet.

Betting i mobilen

Det är lätt att komma igång och spela på Allsvenskan handboll betting hos nya expekt. Vissa föredrar att spela via datorn, men registrerade kunder har också möjligheten att spela via sin mobila enhet. Detta går att göra på två sätt. Antingen spelar du via sajten i din mobils webbläsare eller laddar du ner nya expekts app. Den finns tillgänglig att hämta hem gratis på både App Store och Google Play.

Gränssnittet hos nya expekt är lättnavigerat oavsett om du spelar på sajten eller i appen. Du använder dig av BankID för att logga in. För att kunna registrera dig och börja spela behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och uppfylla övriga krav. Vid registreringen kan du använda BankID som legitimering.

FAQ

När spelas Allsvenskan?

Allsvenskan spelas från och med slutet av sommaren fram till en bit in på våren. När grundserien är färdigspelad tar kvalspelet vid. Då ska lagen som kom tvåa, trea och fyra kvala om en plats i Handbollsligan, medan lagen som kom på plats elva och tolv spelar playoff för att få stanna kvar i Allsvenskan.

Hur många lag spelar i Allsvenskan?

Sammanlagt är det 14 lag som är med och tävlar i Allsvenskan. Inför varje ny säsong ansluter klubbar som antingen har flyttats upp eller ner från den lägre respektive högre divisionen.

Hur lång är en match i Allsvenskan?

En match i Allsvenskan är precis som andra handbollsmatcher 60 minuter lång. Den består av två halvlekar som är 30 minuter var, med en halvtidspaus på 10 minuter i mitten.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.