Australian Open Odds och Betting

En ny tennissäsong är igång och först ut är i vanlig ordning en av årets fyra Grand Slam-turneringar, Australian Open. Här samlas världens främsta tennisspelare under två veckors tid, både på herrsidan och på damsidan. Veckorna tenderar att bjuda på mängder av spänning och dramatik.

Australian Open betting hos nya expekt

Australian Open är en turnering som såg dagens ljus redan 1905. Inte minst under 2000-talet har tävlingen blivit oerhört populär och är nu ett stående inslag under årets första månad. Det är den Grand Slam-turnering som kickar igång säsongen på allvar, när vi får se mästerlig tennis från världsstjärnorna inom sporten.

Med nya expekt betting kan du ta del av dramatiken hemma i TV-soffan, på sportbaren eller i goda vänners lag på bästa möjliga sätt. Australian Open odds finns att tillgå i flera olika former, inför match till att matchbollen slås in. Du kommer onekligen märka att Australian Open pågår när du surfar in på nya expekt betting och du hittar snabbt det du behöver.

Tennis är en alldeles utmärkt publiksport oavsett om du befinner dig på plats eller ser matchen via TV/stream. Nya expekt sport ser till att du kan spela på allt från turneringsvinnare och matchvinnare till vem som vinner nästa boll i en match. Det är sällan momentum i en match spelar så pass stor roll som när det kommer till tennis, vilket du som spelare kan utnyttja.

Hos nya expekt betting spelar du med en svensk licens, vilket innebär att du kan känna dig säker och trygg under hela resan. Det finns flera verktyg för att spela ansvarsfullt under Australian Open och vidare. Därtill kan du njuta av smidig registrering och snabba betalningsmetoder som hjälper dig med transaktioner i båda riktningar.

Australian Open betting med nya expekt odds

Utbudet hos nya expekt när det kommer till odds i allmänhet är stort och vid på Australian Open betting i synnerhet. Det finns ett brett utbud av odds som gör att du kan välja och vraka när du ska hitta ett bet på Australian Open.

Det finns ett par marknader som är mer populära än andra. Merparten av alla Australian Open odds som finns att tillgå hittar du både inför en match och under tiden som matchen pågår. Tennis är en sport där spelet går snabbt, där det snabbt kan vända och där det gynnar dig att vara snabb i tanken, inte minst om du ska spela på Australian Open live odds.

  • Turneringsvinnare: Spela på vilken spelare som står som slutsegrare.
  • Matchvinnare: Australian Open betting på vem som vinner en specifik match.
  • Asian handicap: Ge en av spelarna en fiktiv pluslina eller minuslina, som gäller antingen för game eller set i matchen.
  • Över/under: Spel på över eller under antalet game, set, serveess eller dubbelfel i matchen eller ett specifikt set.
  • Setspel: Australian Open odds på det korrekta resultatet i en match.

Australian Open - stora matcher och rivaliteter

Precis som när det kommer till fotboll, ishockey, basket och i princip samtliga sporter som finns i utbudet hos nya expekt bjuder tennis från Australian Open på möten som smäller lite högre än övriga. Både på herrsidan och damsidan finns det potentiella stormatcher som publiken hoppas få se någon gång under turneringen.

Det har skett ett visst tronskifte i tennisvärlden där nya och spännande namn har tagit sig upp på den absoluta toppen. Under tiden har mer moderna rivaliteter och konkurrenter vuxit fram, medan det fortfarande finns ett par matcher med prestige kvar bland spelarna som har varit med ett längre tag.

Rafael Nadal - Novak Djokovic

Det går inte att inte nämna dessa två herrar när det kommer till tennis och Australian Open. I den ena ringhörnan har vi en spelaren Rafael Nadal som har vunnit flest Grand Slam-turneringar någonsin. Novak Djokovic är å andra sidan den spelare som har vunnit Australian Open allra flest gånger.

Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas

En match där det knappt behövs någon extra krydda i form av en Grand Slam-turnering är när Daniil Medvedev och Stefanos Tsitsipas drabbar samman. Här har vi två spelare av den yngre skolan som har följt varandra genom åren. Flera heta matcher har spelats på den stora scenen och det ligger något i luften varje gång.

Iga Swiatek mot resten av världen

Få spelare har dominerat ett kalenderår inom tennisen som Iga Swiatek gjorde under 2022. Polskan hade bland annat 37 matcher utan förlust i rad. Hon vann flera stora turneringar på WTA-touren och stod högst upp på pallen både i Franska Öppna och i US Open. När det kommer till nya expekt odds för Australian Open betting är 21-åringen en kandidat till att vinna turneringen.

Australian Open live odds

Som nämnt växlar nya expekt upp när det är dags för en Grand Slam-turnering. Utbudet växer i storlek och det finns en rad olika specialspel att ta del av. Samtidigt som du har ett matigt utbud av Australian Open odds inför alla matcher finns det även livebetting på Australian Open att hugga in på.

Fördelen med att spela på Australian Open live odds hos nya expekt är att du kan kombinera din analys på förhand med det du ser av den faktiska matchen. Form, eventuella skavanker och tidigare inbördes resultat spelar såklart in, det är dock först när matchen börjar som du kan se vilken form som respektive spelare är i.

Utbudet av Australian Open live odds består av det du kan tänkas behöva. Matchvinnare, olika handikappspel, spel för över/under och olika spelarspecialer finns att tillgå. Eftersom du även kan streama Australian Open hos nya expekt har du allting du behöver på en och samma plats.

Njut av livestreamad tennis hos nya expekt

Hos nya expekt arbetar vi för att tillgodose samtliga spelares behov när det kommer till livestreamad sport. Dagligen finner du ett utbud av matcher i olika sporter, ligor och turneringar. Inte minst tennis är en sport där det satsas hårt och där det går att ta del av direktsända matcher vid såväl mindre som större turneringar.

För att ge dig som spelare fler möjligheterunder Australian Open kommer turneringen att streamas live direkt på nya expekt. Du kan med andra ord njuta av tennis av absolut världsklass utan att lämna sajten. Samtidigt har du ett lättåtkomligt utbud av Australian Open live odds om du vill spela under tiden du streamar tennismatcherna.

Australian Open betting tips

Med det utbud som nya expekt tillhandahåller har du det som krävs för att på enklast möjliga sätt placera dina spel på Australian Open. Därefter är det upp till dig att göra det bästa av det som erbjuds.

Har du registrerat ett konto kan du göra en insättning och att sätta upp en spelkassa. Inför en stor turnering som Australian Open är det en rekommendation att du har en bestämd summa att spela för som du inte överstiger. Utifrån den kan du därefter portionera ut dina insatser på Australian Open odds och på så sätt se till att din spelkassa räcker under hela turneringen.

Fördelen med att göra en analys av ett spel på förhand är att du kan ta del av alla förutsättningar som finns och som kan påverka ditt bet. Har du full koll på spelarnas status ger du dig själv bättre chanser att placera ett vinnande spel. Du kan även kombinera din analys med diverse experttips eller det du ser när matchen sätter igång.

Betting på nya expekt i mobilen

Australian Open är en turnering som till viss del spelas på vad man kan kalla obekväma tider. Hos nya expekt kan du ta del av Australian Open odds både via en dator och via dina mobila enheter. Upplevelsen du får av Australian Open betting i mobilen tar inte bort något av spelkänslan.

Istället kan du befinna dig var som helst och fortfarande placera ett spel. Du använder BankID för att registrera ett konto hos nya expekt och kan därmed sköta hela processen i din mobiltelefon. Därefter kan du ta del av livebetting, livestreaming och allting annat du kan vara i behov av.

Spela ansvarsfullt

Sist men inte minst gäller det att spela ansvarsfullt. Oavsett vilken sport, liga eller turnering du väljer att spela på rekommenderar vi att du använder verktygen som finns hos nya expekt. Sätt upp gränser för insättningar, förluster och även för tiden du spenderar på din betting.

Nya expekt tillhandahåller ett självtest som du kan använda för att undersöka dina spelvanor. Om du själv eller någon du känner behöver tips och råd kring spel finns stödlinjen.se länkat direkt på sajten. Nya expekt är även anslutet till Spelpaus som du kan använda när du vill ta en paus från spel.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.