Spela underhållning & specialer betting hos nya expekt

Visste du att betting inte bara behöver handla om sport? Hos nya expekt finns möjligheten att spela på andra saker än stora fotbollsmatcher eller turneringar i ishockey, tennis, basket eller någon annan global sport. Det går också att spela på det som kallas för underhållning & specialer betting.

I det ordinarie oddsutbudet hos nya expekt kan du hitta odds på tv-program, väder och andra speciella händelser. För många människor spelar underhållning i olika former en betydande roll i livet och att underhållningen har en stark plats i samhället är lika självklart. Därför är det inte förvånande att man också kan spela på just underhållning och andra specialspel hos nya expekt.

Att spela på underhållning & specialer kan innebära spel på vem som står som slutsegrare i ett tävlingsprogram på tv. Det kan handla om odds på om det kommer att snöa på julafton eller om solen skiner när det är midsommar i Sverige. Sett till antalet oddsmarknader är betting på sport det som tar störst plats hos nya expekt, men det finns också plats för specialodds.

Om du har ett aktivt spelkonto hos nya expekt behöver du bara legitimera dig med mobilt bankID varje inloggning för att få tillgång till det fullständiga utbudet av odds. I det ingår både odds på sporter från alla världens hörn och odds på underhållning & specialer.

Varierande odds på underhållning & specialer

När man spelar på sport hos nya expekt följer sportvärlden en återkommande sportkalender varje år. Samma tävlingar, turneringar och ligor spelas ungefär på samma tid varje år. Kategorin för underhållning & specialer odds kan däremot vara mer varierande när det gäller utbudet. Det är aktuella tv-program, underhållningsevenemang och specialspel som finns tillgängliga i utbudet vid just den tidpunkten. Det gör att oddsutbudet varierar mycket över tid.

Samtidigt finns det några oddsmarknader och specialspel som återkommer varje år hos nya expekt. Melodifestivalen, Eurovision och andra stora underhållningsevenemang eller tv-program som arrangeras varje år finns representerade i oddsutbudet med jämna mellanrum.

Underhållning & specialer

Underhållning, tv-program, väder och andra specialer fyller en viktig del av utbudet hos nya expekt. För vissa av våra spelare har det visat sig viktigt att kunna betta på mer lättsamma ämnen. Allt behöver inte handla om mål, poäng, vinster och annat som finns i sportens värld.

I kategorin för underhållning & specialer kan man hitta odds på lite vad som helst under året. Det exakta utbudet varierar konstant, i takt med att ny underhållning blir tillgänglig. Låt oss titta lite närmare på några olika varianter av underhållning & specialer betting som kan finnas i utbudet hos nya expekt.

TV-program

Den traditionella tv-underhållningen spelar fortfarande en stor roll i många människors liv. Framförallt tv-programmen som sänds på fredagar eller lördagar lockar storpublik. Det är också något som man älskar att diskutera och tycka till om.

Detta gör det till en naturlig del av oddsutbudet hos nya expekt. Stora tv-tävlingar som Melodifestivalen och Eurovision avgörs visserligen på ett annorlunda sätt än vad en match eller tävling i sportens värld avgörs på, men i grunden handlar det om samma sak, nämligen att ta fram en vinnare givet ett antal på förhand bestämda förutsättningar och regler.

Filmer och tv-serier

En stor del av många människors liv är att sitta i tv-soffan och konsumera olika filmer eller tv-serier på sin lediga tid. Det är också ett naturligt konversationsämne i många fikarum på mängder av arbetsplatser runtom i landet. Det är dessutomnågonting man kan tycka och tänka olika om.

Fiktionens värld är stor och det spekuleras mycket om framtiden. Det i sig gör att det kan finnas potentiella oddsmarknader som rör skådespelare, filmer eller tv-serier. Hos nya expekt kan du hitta den här typen av spel under kategorin “i rampljuset”.

Väder

Finns det någonting som människor älskar att prata om lika mycket som väder? Speciellt den svenska befolkningen är närmast besatt av att prata om väder. För många finns det inget viktigare än att solen skiner när man tar sin sommarsemester. Trots att man är oförmögen att styra vädret själv är det ändå något man diskuterar med sina medmänniskor.

Man kan spekulera i saker som om det kommer att regna på midsommar, om det blir någon snö till julfirandet och vilket ställe i Sverige som egentligen är solsäkrast under sommaren. Väder kan vara allting från solsken och molnfria dagar till regn och snöstorm.

Oddsmarknader för underhållning & specialer betting

När man spelar på underhållning & specialer betting finns det annorlunda oddsmarknader än när man spelar på sport. Det är inte vanliga matchhändelser som de som finns bland andra odds. Däremot finns det vissa likheter med att spela på andra typer av odds.

Vilka oddsmarknader som finns tillgängliga varierar beroende på vilket ämne eller evenemang det rör sig om. Hos nya expekt är underhållning & specialer betting en bred kategori och det kan därför finnas mängder av olika evenemang i utbudet. Det gör också att det finns flera olika oddsmarknader:

  • Vinnarspel: Spela på vem eller vilka som vinner exempelvis Eurovision, Melodifestivalen eller någon annan underhållningstävling.
  • Slutplacering: Spela på vilken slutplacering en tävlande ska få i en viss tävling.
  • Inbördes möten: Nya expekt ställer två olika tävlanden mot varandra. Placera ett spel på den tävlande som du tror vinner det inbördes mötet och gör ett bättre resultat än sin motståndare.

Livebetting hos nya expekt

Som registrerad kund hos nya expekt får man tillgång till hela utbudet av odds och samtliga spelfunktioner som finns till för att göra spelupplevelsen så bra som möjligt. En sådan spelfunktion är livebetting, som finns tillgängligt både om du spelar via en dator och på mobila enheter.

När man spelar på livebetting har man möjlighet att placera spel samtidigt som en match, en tävling eller ett evenemang pågår. Liveoddsen förändras hela tiden och det är det aktuella oddset när du placerar spelet som räknas. Många oddsmarknader som finns tillgängliga för betting inför evenemanget eller matchen finns representerade bland liveoddsen också.

Om du har ett spelkonto med positivt saldo hos nya expekt kan du också använda klienten för livebetting till att livestreama olika evenemang och matcher. Klicka dig in på sektionen för livebetting för att se vilka matcher eller turneringar som finns i tablån den här dagen.

Betting i mobilen hos nya expekt

Föredrar du att använda din mobila enhet när du ska spela betting? Nya expekt har märkt av ett större intresse för att spela betting i mobilen. Därför finns det nu en uppdaterad version av appen i Google Play och App Store. Ladda ner den app som är kompatibel med din mobila enhet.

Om du hellre spelar direkt i webbläsaren på din mobila enhet är det också fullt möjligt. Du tar då del av det fullständiga spelutbudet via webbläsaren. Dessutom är sajten anpassad för mobila användare om du använder en mobil enhet. Gränssnittet, layouten och spelfunktionerna har alla optimerats för att fungera i mobilen eller surfplattan.

Kom ihåg att du alltid behöver legitimera dig med ett mobilt bankID för att spela hos nya expekt. Det behövs både vid registrering och vid varje inloggning. Om du spelar betting i mobilen kan du använda ett mobilt bankID i samma enhet för att logga in.

Spela betting på andra sporter hos nya expekt

Om du har ett registrerat och aktivt spelkonto hos nya expekt får du full tillgång till hela utbudet av odds, spelfunktioner och annat i produkten. Du använder samma spelkonto för att spela på betting på andra kategorier av odds. Det vanligaste i utbudet är oddsmarknader som rör olika tävlingar, turneringar, ligor och matcher inom sportens värld.

Allra flest oddsmarknader finns tillgängliga för den som vill spela på betting på fotboll, ishockey och andra stora sporter bland den svenska befolkningen. Mindre sporter som curling, badminton, esport och motorsport finns också i oddsutbudet på sajten. Antalet oddsmarknader varierar över tid, men det finns alltid ett stort utbud av tillgängliga odds att spela på om man vill.

FAQ

Kan man spela på Eurovision?

Ja, det är möjligt att spela på betting på Eurovision Song Contest. Hos nya expekt finns det varje år ett stort utbud av oddsmarknader tillgängliga på samtliga tävlingar i Eurovision Song Contest. Det innebär att du kan spela på olika typer av odds i semifinalerna och finalen. Dessutom finns det flera oddsmarknader att välja bland för den som vill spela på Eurovision.

Kommer det att bli snö på julafton i Sverige?

Det är omöjligt att vara helt säker på om det kommer att snöa på julafton i år, men hos nya expekt har man möjlighet att hitta odds på olika väderfenomen. Kommer det att snöa på julafton? Var kommer det att vara mest soligt i Sverige under året? Den typen av specialspel finns i kategorin för underhållning & specialer på sajten.

Vad innebär underhållning & specialer när man spelar på odds?

Många förknippar betting och odds med sportens värld. Då spelar man på odds på olika turneringar, tävlingar eller matcher i olika sporter. Kategorin för underhållning & specialer hos nya expekt innebär dock att man också kan spela på betting på andra typer av evenemang. Det kan exempelvis handla om tv-program och väderfenomen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.