Introduktion till betting på volleyboll odds

Volleyboll är en fantastisk lagsport som erbjuder stora tävlingar för både klubblag och landslag. För den som älskar sporten går det att hitta många volleyboll odds och marknader hos nya expekt. På sajten erbjuds livebetting, livestreaming och en välkomstbonus som kan användas för bland annat betting på volleyboll.

Volleyboll odds hos nya expekt

Volleyboll är en av många lagsporter som går att hitta i utbudet hos nya expekt. Sporten i sig såg dagens ljus under slutet av 1800-talet och spred sig från USA ut i resten av världen. Det dröjde relativt länge, till 1964, innan volleyboll blev en sport i OS och då i sommarolympiaden.

Att det heter just volleyboll beror på att bollen alltid slås på just volley. Bollen rör aldrig marken och gör den det så tilldelas ett av lagen poäng, beroende på vem som rörde vid bollen sist och på vilken planhalva den landade. Till skillnad från i basket, handboll, fotboll och många andra bollsporter är volleyboll en sport helt utan någon fysisk kontakt med motståndarna.

Hos nya expekt har odds på volleyboll ett stort utrymme. Det är en sport som är populär både på svensk mark och i flera andra länder i världen. I utbudet kan du hitta återkommande odds för volleyboll från Tyskland, Italien samt en mängd andra ligor och turneringar. Bland annat Champions League finns att tillgå både för betting och för livestreaming.

Betting på volleyboll hos nya expekt är tillgänglig både via dator och mobila enheter. Du kommer åt hela utbudet genom att använda BankID för registrering och därefter göra en insättning.

Oddsmarknader för volleyboll

Då volleyboll är en sport som har flera stora ligor och turneringar kan du räkna med att ofta hitta odds på volleyboll hos nya expekt. Det finns bland annat både vinnarspel, där du ska utse en vinnare av en liga eller turnering, samt spel på enskilda volleybollmatcher. Många oddsmarknader går att ta del av även i form av livebetting.

En match i volleyboll spelas i bäst av fem set oavsett vilken tävling på seniornivå det gäller. På så sätt kan du sätta dig in hur man räknar poäng och vilka marknader som finns för betting. Du kan räkna med att hitta spel på vinnare, set handicap, totalt antal poäng och setspel på merparten av alla stora tävlingar och matcher.

  • Vinnarspel: Odds på vilket klubblag eller landslag som vinner en liga eller turnering.
  • Matchvinnare: Spel på vilket lag som vinner matchen.
  • Set handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller minuslina.
  • Totalt antal poäng: Odds hos nya expekt för över/under antalet poäng i matchen.
  • Setspel: Förutspå det rätta slutresultatet i en match.

Återkommande stora tävlingar i volleyboll

Både på klubblagsnivå och landslagsnivå finns det ett par tävlingar som smäller högre än andra. Framför allt är det ur ett sportsligt perspektiv som insatserna blir högre i några återkommande tävlingar. Som vi känner igen från både fotbollens och handbollens värld är det inte minst när Champions League eller ett stort mästerskap för landslag ska avgöras som det bränner till på allvar inom volleybollen.

Volleyboll är en sport på frammarsch och nya spännande ligor och turneringar har gjort tagit plats i kalendern de senaste åren. I några av dessa tävlingar samlas sportens främsta spelare och gör upp om åtråvärda titlar. Du kommer även märka att utbudet hos nya expekt vad gäller odds och olika marknader blir större när det är dags för den här typen av större matcher.

Sommar-OS

Volleyboll har som tidigare nämnts varit en del av de olympiska sommarspelen sedan 1964. Det dröjde inte länge förrän det blev en tävling som fick en hög status. Denna höga status lever kvar fortfarande. Både på herrsidan och damsidan gör sportens främsta nationer upp. Det delas ut totalt tre OS-medaljer vart fjärde år: guld, silver och brons.

VM i volleyboll

Även VM i volleyboll spelas blott vart fjärde år, vilket gör att det blir en oerhört prestigefylld turnering. 1965 spelades det första världsmästerskapet och sedan en lång tid tillbaka är det Japan som står som värd för varje mästerskap. Det avgörs både på herrsidan, där Brasilien har skördat stora framgångar under 2000-talet, och på damsidan. Damturneringen har för vana att bli mer oviss och det finns många landslag som kan gå hela vägen.

Champions League

Likt i flera andra sporter finns det en klubblagsturnering där Europas bästa klubblag gör upp om titeln. CEV Champions League spelas med ett kval och ett gruppspel, som sedan blir till ett nervkittlande slutspel. Italienska, ryska, turkiska och polska klubblag finns att hitta bland återkommande vinnare på herrsidan och damsidan de senaste åren.

Betting i mobilen

Som nämnt tidigare kan du också använda dig av din mobiltelefon vid betting på volleyboll.Det är en sport som spelas i ett högt tempo och då kan du ta till mobila enheter för att placera ett spel.. Du kan dessutom göra det med precis samma utbud och funktioner för betting som om du spelar på en dator.

I och med att många verktyg, inte minst mobilt BankID, troligtvis redan finns på din mobila enhet kan du sköta alla processer hos nya expekt via din mobiltelefon. Registrera ett konto, gör en insättning, och genomför ett uttag i en och samma enhet. Du väljer själv om du föredrar nya expekts app eller om du vill spela direkt på den mobilanpassade webbsajten.

Livebetting hos nya expekt

Det är fullt möjligt att hitta odds på volleybollmatcher en god stund innan matchstart, för den som föredrar att placera sina spel i god tid. Men hos nya expekt finns det också goda möjligheter att placera ett livespel under tiden som matcherna pågår. Detta då det erbjuds livebetting på volleyboll.

När du spelar live gör du det med ett snarlikt utbud som om du spelar inför match och dessutom med samma funktioner. Du hittar utbudet för livebetting när du klickar in på sektionen för volleyboll, där även den närmaste tidens hetaste matcher finns uppradade. Beroende på vilken liga eller turnering det gäller kan utbudet variera något, där det ofta finns fler oddsmarknader och ett bredare utbud inför större matcher.

Spela på sport med vår välkomstbonus

Alla nya spelare som gör en första insättning i enlighet med bonusvillkoren har tillgång till nya expekts välkomstbonus. Bonusen kan användas till betting på volleyboll eller andra sporter.

Enligt villkoren är det max en välkomstbonus per spelare som gäller och bonusen finns endast tillgänglig för nya kunder. Tanken är att du ska kunna ta del av nya expekts funktioner ochkänna in spelkänslan.

Njut av livestreaming på volleyboll hos nya expekt

Sist men inte minst i det stora urvalet av brafunktioner har du nya expekts livestreaming. Här får du tillgång till ett direktsänt utbud av sporter och matcher som du kan kombinera med livebetting, eller bara använda för att tittapå matcher från några av världens största ligor och turneringar. Detta helt utan kostnad om du har ett aktivt spelkonto.

Fotboll, tennis, basket, ishockey och volleyboll är några av sporterna som sänds på en mer eller mindre daglig basis. Du kan livestreama matcher både via din dator och dina mobila enheter. Logga bara in på ditt spelkonto för att ta del av den kostnadsfria livestreamingen.

Tips för volleyboll betting

Oavsett om du har tänkt spela på volleyboll eller någon annan sport finns det ett par tips som är bra att ha med sig. Det är tips som är bra att ha med sig både för nya och som en mer van spelare. Det man framför allt ska komma ihåg är att volleyboll är en intensiv, snabb och därigenom en väldigt oviss sport. Å andra sidan är det dessa ingredienser som gör att volleyboll som sport är underhållande..

Statistik ett oerhört bra verktyg för att samla på sig kunskap innan man placerar ett spel. Det finns gott om information kring lagens tabelläge, form och inbördes möten som går att använda i din analys. Om du vill ta det ett steg längre kan du läsa på om skador och andra förutsättningar som mycket väl kan påverka utgången av matchen.

Innan du börjar spela på volleyboll rekommenderar vi att du sätter upp en tydlig spelkassa som du använder för betting. Då vet du hur mycket du kommer att kunna spela för och vad du känner dig bekväm med. Placera sedan ut dina insatser så att ett par förluster i rad inte påverkar din taktik för betting.

Spela ansvarsfullt

När du spelar under en svensk spellicens som hos nya expekt har du flera verktyg för att spela ansvarsfullt. Det är av yttersta vikt att du utnyttjar verktygen för att spela mer balanserat.

Verktygen du som spelare kan använda för att spela ansvarsfullt innehåller gränser för insättningar, förluster och din tid som inloggad på sajten. Om du vill undersöka dina spelvanor finns det ett självtest för ändamålet och även länkar till både Spelpaus, där du kan stänga av dig själv från spel, och stödlinjen.se där du kan få råd och tips om du känner att du eller någon i din närhet spelar för mycket.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.