Odds på England fotboll

Har du hört talas om betting på fotboll i England och vill testa själv? Då kan nya expekt vara den rätta plattformen för dig. Här finns det nämligen gott om riktigt bra odds på fotbollsmatcher, mästerskap och turneringar.

Om du vill betta på odds på fotboll i England, då är nya expekt ett självklart val. Denna sportsbook innehåller nämligen all den fotboll du kan tänkas vilja satsa på i England. Dessutom är den användarvänlig att använda.

På nya expekt kan du satsa på alla fotbollsmatcher som spelas i landet och dessutom finns det en lång rad inhemska turneringar och ligor. Eftersom fotboll är så otroligt populärt i England så är det kanske inte så konstigt att oddsen är både bra och många.

Vilka ligor/turneringar finns i England?

England fotboll betting har många turneringar och ligor som du kan satsa pengar på. Du kan till exempel betta på EFL Championship med lag såsom Leeds, Watford, Millwall och Hull City. När det gäller England fotboll odds så är även Premier League, National League, League One, Sydlig Ligan och Premier Division populära.

Fotboll i England

I England finns det en riktigt stark fotbollskultur och i detta härliga land västerut samlas fotbollsfansen på pubar för att tillsammans heja fram sina lag. Det är inte bara det engelska landslaget som presterar bra, utan även landets egna lag håller en riktigt hög bästanivå i landets ligor.

Precis som i Sverige börjar engelska barn att spela fotboll redan som små och det starka fotbollsintresset följer sedan med livet ut. I England är fotboll helt enkelt något de allra flesta har koll på och det finns gott om odds på fotboll i England att satsa på.

Live betting på England fotboll

Hos nya expekt kan du live betta på dina favoritlag. För live betting på odds på fotboll i England kan du bland annat satsa pengar på vem som kommer att göra nästa mål eller vilket lag som får nästa hörna.

England fotboll betting finns på nya expekts sajt. Här kan du sätta in pengar, välja vilka odds du vill satsa på och sedan lägga ditt bet. Live betting är tillgängligt för de flesta matcher, lag och turneringar.

Live streaming på England fotboll

Om du vill testa live betting på nya expekt, då är England fotboll betting ett bra val. I England är det nämligen möjligt att följa många matcher med live streaming, vilket gör det möjligt för dig att se matcherna i realtid. Betting på fotboll i England blir helt enkelt enklare när du kan se vad som händer i matcherna.

För engelsk fotboll finns live streaming för EFL Cup, det vill säga Engelska ligacupen med lag såsom Ipswich, Luton och Sutton United.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.