Premier League odds och betting hos nya expekt

När det pratas om fotbollsvärldens största ligor är det inte sällan Premier League nämns. Här samlas några av sportens främsta spelare och gör upp i spännande tillställningar vecka in och vecka ut. Nya expekt erbjuder ett stort utbud av Premier League odds när säsongen är igång, vilket ger dig som spelare manga alternativ.

Störst matcher för Premier League betting

Som en följd av att Premier League innehåller så många stora klubbar, inte minst från storstadsområdena, är en säsong fylld av heta sammandrabbningar i form av derbyn och rivalitet som grundar sig i tidigare händelser. Nästan varje vecka finns det ett nytt möte av den sorten att se fram emot.

Som bekant är det inte alltid det bästa laget på pappret som avgår med samtliga poäng i den typen av match. För dig som är bevandrad i Premier League odds och Premier League betting finns det säkert minnen där ett “sämre” lag har plockat hem vinsten.

I London finns det ett par klubbar som har en sällan skådad rivalitet. Det visar sig även i området kring Manchester och grannstaden Liverpool, där många stora matcher har spelats genom åren.

Liverpool FC - Manchester United

Liverpool FC och Manchester United är två klubbar från olika städer där historiken gör att det är det hetaste mötet i ligan. Klubbarna kämpar i samma upptagningsområde vad gäller talanger och stora spelare. Därtill är detta två framgångsrika klubbar som har vunnit titlar både inhemskt och i internationella sammanhang.

Manchester United - Manchester City

Efter en lång tid av dominans från Manchester United har Manchester City sedan 2010-talets början tagit över stafettpinnen, åtminstone sett till titlar på senare år. Utöver att det är ett derby i allra högsta grad gäller det även ur ett sportsligt perspektiv numera när lagen möts i ligaspelet två gånger per år.

Arsenal FC - Tottenham Hotspur

I tuff konkurrens med ett par andra derbyn har vi mötet mellan Arsenal FC och Tottenham Hotspur. Det är två klubbar från Londons norra delar som alltid bjuder på spänning, dramatik och mängder av underhållning. Här kan vi verkligen snacka om att varje match lever sitt eget liv.

Premier League odds

Oavsett vad du är ute efter när det kommer till odds och betting på Premier League hos nya expekt kan du räkna med att hitta det. Utbudet är stort både för sedvanliga helgmatcher och när spelschemat bjuder på matcher mitt i veckan. Premier League odds är eftertraktat bland spelarna och du hittar snabbt och enkelt rätt i huvudmenyn på sajten.

Det finns flera olika marknader att hugga in på där du själv väljer hur din betting hos nya expekt ska se ut. Samtidigt som du kan spela på matchvinnare, målskyttar, mål, hörnor och allt däremellan finns det en Bet Builder-funktion och nya expekt specialer som ofta innehåller fotboll från Premier League. Här kommer några exempel på vad du kan satsa på:

  • Serievinnare: Välj vilken klubb du tror vinner Premier League i slutändan
  • Matchvinnare: Spel på om en match ska sluta med hemmaseger, bortaseger eller oavgjort
  • Över/under: Välj över eller under för antalet mål, kort, hörnor och mycket mer
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller minuslina att starta matchen med
  • Målskyttar: Premier League betting som riktar in sig på enskilda spelares prestationer

Premier League odds live

Självklart är det inte bara innan en omgång eller match i Premier League som du kan spela på odds från ligan. Utbudet fortsätter att vara öppet fram till det att slutsignalen går i matcherna. Det gör att du kan kombinera TV-tittande på matcherna med odds och betting i alla dess former.

Genom att spela på Premier League odds live kan du utifrån matchhändelser och en analys av matchbilden hitta ett bet som passar. Du kan kombinera det du ser med den analys du eventuellt har gjort inför matchen. Du har tillgång till betting på Premier League via appen och webbsajten.

Betting hos nya expekt i mobilen

Livebetting sker oftast på mobila enheter. Det kan vara om du ser matchen i goda vänners lag, sitter på sportbaren eller ser en match på plats. Hosnya expekt kan du placera samtliga spel i din mobiltelefon eller på din surfplatta.

Hos nya expekt på mobilen kan du registrera ett konto, göra en insättning och ta del av hela utbudet av odds för Premier League som finns. Självklart kommer du också åt den klient för livebetting som erbjuds.

Nya expekt använder BankID som ett verktyg för inloggning. Det innebär att du kan komma åt din spelhistorik och ditt spelsaldo direkt i mobilen, utan att behöva ha koll på diverse användarnamn och lösenord. Eftersom det även finns betalningsmetoder hos nya expekt som använder BankID som signering är inte heller den biten några konstigheter.

Premier League betting funktioner

Hos nya expekt vill vi att du ska få en smidig bettingupplevelse vid spel på Premier League odds. Därför finns det, utöver ett matigt utbud, möjligheter att nyttja någon av nya expekts funktioner när det kommer till betting.

Med Bet Builder kan du knåpa ihop ditt eget unika kombinationsspel av Premier League odds från en och samma match. Till exempel kan du välja en matchvinnare, en målskytt och ett spel på antalet hörnor och lägga i en och samma kupong. Nya expekts specialer finns att hitta när det vankas en ny omgång av Premier League. Då får du ett kombinationsspel från olika matcher. Till exempel kan det vara en anfallare i respektive lag som tillsammans ska nå upp till ett visst antal mål. Nya expekts specialer är en intressant funktion.

Premier League odds & betting tips

Premier League betting bjuder in till olika möjligheter, dels hos nya expekt, dels som du själv kan inhämta från olika håll och kanter.

Med hjälp av ovan nämnda funktioner i nya expekts Bet Builder och nya expekt specialer får du hjälp med fantasin när det kommer till att hitta diverse spel. Vi har även statistik direkt på sajten som gör att du kan kika på tabelläget, formen och annat som kan vara intressant inför ditt Premier League bet.

Många av klubbarna i Premier League spelar, utöver i det inhemska cupspelet, ofta i Champions League, Europa League och även Europa Conference League. Det kan innebära att spelare vilas, har skadoroch annat som håller lagets stjärnor borta från spel. Håll koll på den biten för att få större sannolikhet att betta rätt.

Spela ansvarsfullt

Det viktigaste att tänka på när du spelar på nya expekt är att spela ansvarsfullt. Hos oss spelar du under svensk licens, vilket innebär att din trygghet och säkerhet som spelare står i fokus. Med verktyg för att sätta gränser för insatser, förluster och tiden du spenderar på sajten har du stora möjligheter att ha full koll på ditt spel.

Nya expekt är också anslutna till Spelpaus, det nationella systemet som gör att du kan stänga av dig själv från allt spel om pengar online och hos ombud. På sajten hittar du ett självtest för att undersöka dina spelvanor samt en länk till stödlinjen.se om du eller någon du känner har problem med spel. Använd verktygen för att spela ansvarsfullt och därmed få största nöje.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.