Baseball betting

Ett basebollträ, en boll och en baseballhandske. Mycket mer än så krävs det inte för att kunna spela baseball. Professionell baseball spelas runt om i världen där Nordamerika, Latinamerika och de östra delarna av Asien sticker ut i antalet utövare. Det är också här som intresset för att följa sporten är som störst. Nya expekt erbjuder baseball betting för våra svenska kunder. Det finns odds på allt från titelvinnare till matchvinnare.

Baseball sports betting hos nya expekt

Varianter av baseball utövades i England redan under 1700-talet och kanske ännu tidigare än så. Men det var i 1800-talets USA som den första idag kända matchen arrangerades och det skulle inte dröja länge innan baseball var kontinentens stora snackis. Major League Baseball, den amerikanska baseballigan, grundades så tidigt som 1876.

Baseball är en anrik sport och med tiden har sporten spridit sig till andra delar av världen. I Sverige finns intresset främst för nämnda Major League Baseball, förkortat MLB, även om det spelas seriespel även inom Sveriges gränser. Den något komplexa sporten har därmed fått ett ordentligt fäste bland svenskar.

Det visar sig inte i utbudet av baseball betting odds som finns att tillgå hos nya expekt. Här samlas nämnda ligor och en hel del andra tävlingar från runt om i världen. Var fjärde år får ett antal nationer mäta sina krafter i form av World Baseball Classic, som är den enda landslagsturnering där såväl professionella spelare som amatörer får delta.

Du hittar odds för baseball direkt på sajten via kategorin för baseball, oavsett om du spelar via en dator eller en mobiltelefon. Efter registrering kan du göra insättningar och uttag och hitta de alternativ du behöver för din baseball betting.

Olika oddsmarknader för baseball

Betting på baseball från MLB har funnits tillgängligt en längre tid hos nya expekt. I takt med att intresset för andra internationella tävlingar ökar får dessa också en större plats i det dagliga utbudet. Antalet spelmarknader och olika former av odds är fler och större än tidigare, både inför matcher och för livebetting.

Utbudet av odds på baseball varierar beroende på vilken liga och turnering det gäller. Spelmarknaderna nedan kan du dock räkna med att hitta hos merparten av alla baseballtävlingar som nya expekt har odds från.

  • Titelvinnare: Spela på vilket lag vinner en liga eller turnering.
  • Matchvinnare: Spela på vilket av två lag som vinner en match.
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller minuslina.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal poäng i matchen.
  • Innings: Spela på antingen vinnare, asian handicap eller över/under på enskilda innings, en omgång, i baseball.

Stora och välkända ligor inom baseballen

På nya expekt strävar vi efter att vara så breda som möjligt i vårt utbud av odds. Major League Baseball må vara den i särklass största ligan inom sporten, men det finns flera andra ligor att hålla ett öga på därtill. Du kan hitta odds från dessa tävlingar också.

Det finns andra länder än USA som har en populär liga inom baseball. Den japanska baseballigan såväl som några av ligorna i Centralamerika rankas högt, både sett till intresse och kvalité.

Major League Baseball

Självklart får MLB den största uppmärksamheten. Det är här som den största prestigen finns, men också det största intresset från publik och media. Världens bästa spelare inom baseball representerar olika lag runt om i Major League Baseball. Klassiska klubbar i New York Yankees, Boston Red Sox, New York Mets och Chicago Cubs är välkända långt bortom baseballsporten.

Nippon Professional Baseball

Den japanska motsvarigheten går inte heller den av för hackor. Många stora spelare har antingen slagit igenom eller mellanlandat i Nippon Professional Baseball. Intresset för inhemsk baseball har även ökat i samband med nationens framgångar i World Baseball Classic. Japan är ett framstående land när det gäller baseball.

Mexican Pacific League

Sedan 1945 har Mexican Pacific League spelats, en liga bestående av tio lag som under ett par månaders tid drabbar samman i en grundserie, innan ett slutspel tar vid. Likt för den japanska ligan har många stora stjärnor spelat på mexikansk mark och intresset för baseball i landet överlag är skyhögt.

Tips för betting på baseball

För den oinvigde kan baseball anses vara en komplicerad sport att förstå sig på. Den som är frälst kan dock vittna om att det är spännande och underhållande sport på flera sätt.Genom att sätta sig in i sporten, både vad gäller regler och när det kommer till betting, kommer du snart att förstå charmen med baseball.

Kunskapen som krävs för att öka dina chanser för betting på baseball kan du antingen samla in på egen hand eller kopiera från annat håll. Till en början är det till och med en rekommendation att du använder andras expertis för att hitta spelbara odds innan du placerar ett spel. Att läsa på är alltid en förutsättning.

Ett tips för betting i största allmänhet är att du sätter upp en spelkassa som du utgår ifrån. Med den har du koll på summan du spelar för och kan placera ut insatser som passar din spelkassa. Hitta en speltaktik och en disciplin som du håller fast vid oavsett resultat i enstaka spel.

Om du är osäker på ett spel kan du avvakta matchstart för att få en bättre känsla. Utöver liveodds på baseball ger nya expekt spelarna tillgång till direktsänd baseball via livestreaming. Du kan alltså kolla på baseball från Major League Baseball direkt i din webbläsare på datorn eller i mobilen.

Livebetting på baseball

Livebetting är en funktion där du inte är låst till att placera ett spel inför match och där du inte behöver vakta en tid för spelstopp. Du kan i lugn och ro vänta in händelserna i en match, innan du väljer ut ett odds. Livebetting är helt enkelt en funktion som är till för att ge dig fler betting möjligheter.

Nya expekt har en stor sektion för livebetting. I utbudet finns fotboll, tennis, basket, för att inte nämna sporter som bordtennis, volleyboll, handboll och baseball. Eftersom matcher spelas i olika delar av världen är det sällan tomt på liveodds hos nya expekt.

Livestreaming hos nya expekt

Nya expekts livestreaming sänder dagligen olika event från sportens värld, helt utan extra kostnad för den som är inloggad kund.

Oavsett om du spelar på fotboll, tennis, basket eller baseball kan du använda livestreaming från nya expekt för att hitta nya odds att spela på. Använd din analys som du har gjort på förhand och se om matchens inledning är vad du har väntat dig. Då kan du placera ett genomtänkt spel och följa matchutvecklingen direkt i den gratis streamen.

Baseballbetting i mobilen

Via dina mobila enheter kan du logga in hos nya expekt för betting på baseball. Med en mobiltelefon eller surfplatta till hands kommer du åt ett stort utbud av odds på olika sporter. Du behöver alltså inte vara inloggad via en dator. Nya expekt finns tillgängligt både via appen och via en mobilanpassad webbsajt. Med mobilt BankID kan du registrera ett konto samt göra insättningar och uttag. Betting på nya expekt i mobilen kommer i ett optimerat format, med knivskarp upplösning.

Spela med nya expekts välkomstbonus

Nya expekts välkomstbonus som du kan ta del av vid din första insättning. Erbjudandet gäller för alla nya spelare som inte har hämtat en välkomstbonus tidigare. Du kan aktivera din bonus efter din första insättning på sajten.

Med en välkomstbonus hos nya expekt kan du utforska både spelutbudet och tillhörande funktioner. Självklart kan du använda erbjudandet för att spela på odds från MLB och annan baseball från världens alla hörn.

Spela ansvarsfullt

Nya expekt lägger stor vikt vid att alla besökare ska spela ansvarsfullt. Med en beviljad svensk spellicens från Spelinspektionen har vårt arbete för ett ansvarsfullt spelande godkänts. Arbetet för ett tryggt spelande bedrivs med hjälp av olika verktyg som spelarna kan använda för att sätta gränser.

Innan du sätter igång med att utforska utbudet hos nya expekt sätter du gränser för dina insättningar, förluster och tid för spelsessioner. Det finns också ett självtest som du kan göra för att kartlägga dina egna spelvanor och få en ökad förståelse för ditt spelande. Om du eller någon i din närhet har ett problem med spel finns stödlinjen.se tillgängligt. Spelpaus är ett annat verktyg som finns på den svenska spelmarknaden och som ger dig chansen att ta en paus från allt spelande.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.