Czech Liga Pro betting & odds hos nya exepkt

Czech Liga Pro är Tjeckiens bästa serie i bordtennis och lockar de vassaste spelarna i hela landet. När säsongen är igång erbjuder serien mängder av matcher att ta del av. Oavsett om du spelar på sajten eller via vår app finns det alltid matchodds att spela på inför varje möte i den tjeckiska bordtennisserien.

Dessutom erbjuder nya expekt möjligheten att spela livebetting på Czech Liga Pro. Ta del av statistik och information om spelarnas form för att därigenom kunna fatta informerade beslut när du placerar dina spel. Många matcher tillhandahåller även möjligheten att följa händelserna via livestream.

Odds och betting på bordtennis hos nya expekt

Bordtennis är en sport med en anrik historia där många svenskar har tillhört den absoluta världseliten. Det är därför självklart att sporten är så pass populär som den faktiskt är, vilket reflekteras i nya expekts utbud av odds för Czech Liga Pro betting och andra tävlingar och turneringar inom bordtennis.

Du kan ta del spel från stora mästerskap som OS och VM, men också många av världens största serier. Hos nya expekt finns det spel att placera både inför matcher och livebetting medan de pågår. I vissa tävlingar erbjuder vi även livestreaming av bordtennis. Hur många oddsmarknader som finns för en specifik turnering eller match varierar beroende på dess storlek. Varje möte som finns tillgängligt erbjuder minst matchodds att spela på.

Betting i mobilen

Allt fler föredrar att spela på Czech Liga Pro odds och andra tävlingar och evenemang via mobilen. Nya expekt har lyssnat på detta och erbjuder därför en app som finns tillgänglig för alla registrerade spelare. Det användarvänliga gränssnittet gör att appen är lätt att navigera oavsett om du använder din mobiltelefon eller någon annan typ av mobil enhet, som till exempel en surfplatta.

Spelare kan ladda ner appen gratis via antingen App Store eller Google Play. Du loggar in med hjälp av BankID. För att kunna registrera dig hos nya expekt behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer samt uppfylla alla övriga krav.

Om du hellre föredrar att spela via webbläsaren går det minst lika bra, även i mobilen. Surfa in på sajten och logga in med BankID. Hemsidan är anpassad för mobilen vilket gör den väldigt lätt att navigera. Oavsett om du väljer att spela via appen eller webbläsaren i din mobila enhet kommer du att kunna ta del av nya expekt fullständiga utbud av odds, livebetting och andra funktioner, som till exempel bet-builder.

Livebetting hos nya expekt

Livebetting är en av nya expekt mest populära funktioner. Här hittar du Czech Liga Pro odds som uppdateras i realtid utefter hur den specifika matchen utvecklar sig. Detta gäller inte bara bordtennis utan även majoriteten av alla sporter och evenemang som vi erbjuder spel på.

Det finns många olika anledningar till att spela på livebetting, oavsett om det gäller Czech Liga Pro eller något annat event. Du kanske vill sätta dig in i matchen eller tävlingen innan du placerar ditt spel. På det sättet ges du möjligheten att skapa en egen analys innan du fattar ditt beslut. I andra fall handlar det om att man helt enkelt inte har hunnit placera ett spel innan matchen har dragit igång.

Alla registrerade kunder har tillgång till livebetting. Samtliga av nya expekts liveodds finns tillgängliga på alla typer av enheter. Välj själv om du vill spela via sajten på datorn eller i mobilen, eller om du hellre föredrar appen. Du kan använda samma spelkonto oavsett i vilken sport det är du väljer att spela livebetting på.

Oddsmarknader för Czech Liga Pro betting

Bordtennis är som nämnt en väldigt populär sport att spela på. Hur många oddsmarknader som erbjuds för en viss turnering eller serie kan dock variera beroende på dess storlek. Czech Liga Pro är en mindre serie i sammanhanget, vilket också syns i ett mer avskalat utbud av odds. Det finns dock åtminstone alltid matchodds att tillgå. För att kunna fatta ett så informerat beslut som möjligt kan du ta del av statistik och formkurvor för de spelare som gör upp i en match.

Matchodds: Spela på vem som blir vinnaren i en specifik match. Eftersom bordtennis inte kan sluta oavgjort erbjuds endast alternativen 1 och 2. Matchodds går att spela på både inför en match och medan den pågår via livebetting.

Andra sporter att spela på hos nya expekt

Nya expekt erbjuder ett stort utbud av odds och livebetting. Förutom Czech Liga Pro betting och andra odds på bordtennis kan du ta del av spel inom alla möjliga sporter och evenemang. I sortimentet ingår lagsporter som fotboll, basket och handboll, men också individuella idrotter som tennis, golf och formel 1.

Det är inte bara fysiska sporter som ingår i nya expekts utbud av betting och oddsmarknader. Du kan dessutom spela på esport. Utforska odds från tävlingar i spel som Dota 2, League of Legends och CS. Oavsett om det är sport eller esport kan du alltid välja själv om du föredrar att spela via datorn eller i din mobila enhet.

FAQ

Hur många set spelar man i Czech Liga Pro?

I Czech Liga Pro är det bäst av fem set som gäller. Med andra ord vinner den spelare som först tar hem tre set.

Spelar endast tjeckiska spelare i Czech Liga Pro?

Czech Liga Pro är en nationell liga, vilket innebär att den endast är öppen för spelare från Tjeckien. De senaste säsongerna har dock även ukrainska spelare varit välkomna att delta.

Kan man spela på livebetting på Czech Liga Pro?

Ja, man kan spela på livebetting på Czech Liga Pro. Oftast är det endast matchodds som går att spela på.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.