Svensk fotboll betting

Är du sugen på att spela på odds på fotboll i Sverige? Då finns det gott om lag, turneringar och mästerskap att betta på. Vi är experter på svensk fotboll och erbjuder ett stort utbud av betting och oddsmarknader på allt från Allsvenskan till landslagets matcher. Häng med så kikar vi!

Odds på Sverige fotboll

Hos nya expekt är fotboll en av de största sporterna som du kan betta på. Här finns allt ifrån italienska mästerskap till svenska ligamatcher. Bland annat kan du spela på slutresultatet i specifika matcher eller vinnaren i en viss turnering. Se vilka livematcher som pågår just nu och vilka som kommer framöver. Vissa matcher går dessutom att följa via streaming på hemsidan eller i appen.

Om du vill betta på Sverige fotboll odds kan du enkelt hitta alla matcher. Hos nya expekt finns det nämligen en egen kategori för till exempel Allsvenskan och det finns även en smart sökfunktion.

Vilka ligor/turneringar finns i Sverige?

Betting på fotboll i Sverige kan ske under en stor del av året. Denna populära sport gör bara ett kortare uppehåll för vintern. Under resten av året kan du betta på Allsvenskan och Superettan. Givetvis kan du även spela på odds på fotboll i Sverige när landslaget spelar.

Du hittar både Allsvenskan och Superettan hos nya expekt, samt landslagets alla matcher. Du kan till exempel spela på landslagsfotboll under EM, VM och OS. Populära lag i Allsvenskan är bland annat Halmstads BK, IF Elfsborg och Kalmar FF.

Live betting på Sverige fotboll

Hos nya expekt kan du spela på live betting, vilket är perfekt för dig som vill kunna betta på matcher medan de pågår.Här kan du betta på alltifrån nästa hörna till nästa mål. Sverige fotboll betting blir lite mer intressant när du kan betta i realtid. Speciellt för dig som är väl insatt i svensk fotboll.

Hos nya expekt finner du statistik och grafik som kan hjälpa dig att göra informerade val under din live betting. Dessutom är sportsbooken och spelplattformen snabb och lätthanterlig, vilket gör att du inte missar några intressanta odds.

Live streaming på Sverige fotboll

Passa på att kika på nya expekts live streaming när du bettar live. Då kan du följa med i vad som händer i matcherna och får därmed mer kunskap att dra nytta av när du spelar. När det gäller svensk fotboll har nya expekt en hel del live streaming att ta del av. Du kan bland annat se direktsända matcher i Superettan, Allsvenskan och Ettan Södra. Live streamingen sänder matcherna medan de pågår och du kan även se uppdaterad statistik för mål och andra siffror.

Fotboll i Sverige

Fotboll har alltid varit en viktig sport i Sverige. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att många svenska barn växer upp med att spela fotboll på kvällar och helger, i fotbollsklubbar, på skolrasterna eller på gården med kompisarna. Fotboll är helt enkelt en sport som många av oss har haft i blodet sedan barnsben.

I dag är fotboll en av landets mest omtyckta sporter och betting på fotboll i Sverige är mycket populärt. Det kan vara ett sätt att ta fotbollsintresset till nästa nivå. Odds på fotboll i Sverige är extra intressant för de som är insatta i fotboll och har koll på alltifrån ligor och tränare till spelares matchform.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.