Süper Lig odds och betting hos nya expekt

En av många ligor som ligger nya expekt varmt om hjärtat är den högsta turkiska fotbollsligan, Süper Lig. Här tenderar några av fotbollsvärldens mest talangfulla och på ett eller annat sätt omtalade spelare att hamna förr eller senare.

Süper Lig har spelats sedan säsongen 1959 och bestod till en början av 16 klubbar. Ligan har ändrat format ett par gånger genom åren men har använts för att kora den officiella turkiska mästaren sedan dess.

I Süper Lig huserar storklubbar som Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas och Trabzonspor. Klubbarna har firat stora framgångar inrikes men också ute i Europa vid ett par tillfällen i fotbollshistorien.

Det är inte bara fotbollen och storklubbarna som sticker ut. Turkiet är också ett land som ofta bjuder på en riktigt härlig inramning under matcherna, något som adderar något extra för den som följer ligan.

I den turkiska högstaligan spelar 20 klubbar som möter varandra två gånger om, en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. Fyra klubbar får lämna Süper Lig efter varje säsong medan en handfull klubbar får prova lyckan i europeiska klubblagsturneringar.

Hos nya expekt finns det såväl inför som under säsongen utrymme för Süper Lig betting. Spela på vilket lag som vinner titeln, segrare i enskilda matcher och en rad andra marknader.

Süper Lig odds

Süper Lig odds kommer i flera olika former och hos nya expekt kan du räkna med att just det spel som du är ute efter finns att tillgå. Surfa in på sajten och använd sökfunktionen för att hitta ligan och rätt match, eller klicka dig fram till Süper Lig via menyn.

För varje match finns det spel på matchvinnare, antal gjorda mål i matchen, handikappspel och spel på målskyttar. Välj den marknad och de odds som du tycker lockar och placera ditt spel via din dator eller mobila enhet.

  • Vinnarspel: Spela på vilken klubb du tror vinner Süper Lig inför eller under säsongen.
  • Matchvinnare: Välj en vinnare med Süper Lig odds för varje enskild match som. spelas.
  • Över/under: Spel på över/under antalet mål, hörnor, kort och mycket mer.
  • Handicap: Addera ett fiktivt handikapp åt något håll för att jämna ut oddsen.

Süper Lig odds live

Likt andra stora fotbollsligor är den turkiska fotbollsligan en bra marknad för livebetting. Inte sällan tenderar varje match att leva sitt eget liv, vilket öppnar för oväntade händelser och spelmöjligheter som öppnar sig även efter avspark.

Hos nya expekt kan du spela på Süper Lig live och ha din analys som du har gjort inför matchen i åtanke, samtidigt som du tar händelser och statistik efter avspark i beaktande.

Betting hos nya expekt i mobilen

Vi ser till att du kan spela på Süper Lig odds var du än befinner dig. Hos nya expekt kan du spela via din mobiltelefon eller surfplatta, med tillgång till samma utbud av odds och funktioner som när du spelar via en dator.

Du kan sköta hela resan via din mobila enheter, från att skapa ett konto till att göra ett uttag. Upplevelsen i din mobiltelefon anpassar sig för den enhet och skärm som du spelar genom.

Användningen av mobilt BankID i samband med registrering, inloggning samt för insättningar och uttag gör din upplevelse än mer bekväm och säker. Du kan enkelt navigera fram till den del av utbudet för Süper Lig betting som du är ute efter.

Süper Lig betting funktioner

Med hjälp av våra olika funktioner som finns tillgängliga för Süper Lig betting kan du optimera din upplevelse än mer. Använd bland annat livebetting, livestreaming samt vår spelbyggare för att ge din betting ytterligare en dimension.

Livestreaming på turkiska fotbollsligan gör att du kan följa matcherna antingen efter eller innan du placerar ditt spel. Få direktsända matcher från en av Europas mest underhållande fotbollsligor.

Med vår Bet Builder kan du sätta ihop dina egna kombinationsspel från en och samma match. Välj två eller fler spelval från matchen och få ett unikt odds utifrån valen.

Süper Lig odds & betting tips

Medan vi ger dig plattformen för att betta på Süper Lig odds finns det tips kring åtgärder som du själv kan ta till för att din upplevelse ska bli bästa möjliga.

Nya expekt arbetar ständigt för att du ska trivas på sajten. I det ingår att erbjuda verktyg för att du ska kunna spela ansvarsfullt. Sätt upp gränser kring dina insättningar, förluster och tid för att hålla koll på dina spelvanor.

Sätt alltså upp en spelkassa och en budget för Süper Lig betting. Portionera ut dina insatser utifrån hur mycket du tror på ett enskilt spel. Se till att din kassa räcker länge och väl oavsett resultat på dina spel i närtid.

FAQ

När spelas Süper Lig?

Likt den absoluta merparten av europeiska fotbollsligor spelas Süper Lig från höst till vår. Seriestarten är i regel i mitten av augusti. Ligans sista omgångar spelas vanligtvis i maj året därpå.

Vilka har vunnit den turkiska högstaligan flest gånger?

Galatasaray är klubben som har vunnit Süper Lig allra flest gånger, följt av Fenerbahce och Besiktas. Däremot är Fenerbahce den klubb som har kommit tvåa i serien överlägset flest gånger. Även Trabzonspor, Basaksehir och Bursaspor har vunnit titeln en eller flera gånger i Turkiet.

Vilka svenska spelare har spelat i Süper Lig?

Bland spelare från Sverige som vid något tillfälle har spelat i Süper Lig finns bland annat Johan Elmander, Kennet Andersson, Jimmy Durmaz, Mattias Bjärsmyr, Sam Larsson, Samuel Holmén och Marcus Rohdén.

Hur många lag från Süper Lig spelar i Champions League?

Just nu får två klubbar från den turkiska fotbollsligan spela i Champions League varje år. Vinnaren av ligan får en plats i den sista kvalomgången till Champions League medan ligatvåan går in i den andra kvalomgången.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.