HockeyAllsvenskan odds hos ny expekt

Få ligor i Sverige rör upp så mycket känslor som HockeyAllsvenskan, den näst högsta serien i det svenska seriesystemet för ishockey. Här spelar forna storklubbar som satsar på att ta sig tillbaka till finrummet och får konkurrens av hårt kämpande föreningar som spelar i slitna idrottshallar över hela landet. Med HockeyAllsvenskan odds hos nya expekt får du det som behövs när det är dags för match!

HockeyAllsvenskan betting

Det finns ett stort intresse för ishockey från HockeyAllsvenskan bland sportintresserade svenskar. Det kan till och med vara så att intresset överglänser den sportsliga nivån. I och med att det är en serie som kanske spelas i staden du bor eller i grannkommunen är det många svenskar som känner en närhet till lagen i HockeyAllsvenskan.

På nya expekt vill vi att intresset ska visa sig i det utbud av HockeyAllsvenskan odds som du har åtkomst till. Det är en serie som spelas från tidig höst fram till sen vår. Då det i snitt spelas matcher varannan dag kan du räkna med att det finns utrymme för HockeyAllsvenskan betting mer eller mindre på en daglig basis.

Tabellen i HockeyAllsvenskan ser sällan likadan ut från ett år till ett annat. Både i toppen och i botten sker skiften när lag avancerar till SHL eller åker ner till Division 1. Nya rivaliteter bildas, nya stjärnor kommer fram och åskådarna får nya spännande matcher att se fram emot.

Här på nya expekt kan du registrera dig och ägna dig åt betting på HockeyAllsvenskan på bara några minuter. Efter registrering och insättning kan du ta del av utbudet som finns att tillgå på vår sajt. Under kategorin för ishockey hittar du snabbt HockeyAllsvenskan och ser utbudet för den närmaste tidens hetaste matcher samt om några matcher finns tillgängliga för livebetting.

Bäst odds HockeyAllsvenskan

Du hittar många odds på sporter och ligor i det svenska seriesystemet hos nya expekt och odds HockeyAllsvenskan är inget undantag. Ishockey är en sport som många har en koppling till, oavsett om det gäller lokala framgångar eller guldminnen från stora mästerskap med Tre Kronor.

Det blir sällan mer äkta än i HockeyAllsvenskan där klubbarna kämpar för att ta sig upp i finrummet inom svensk ishockey. Under säsongen spelas spännande möten från den första omgången i grundserien till att allting ska avgöras. Nedan finns ett antal oddsmarknader som du kan hitta hos nya expekt under hela säsongen.

  • Matchvinnare: Spel på matchens utfall under ordinarie tid, med 1, X & 2 som tecken.
  • Moneyline: Odds där du väljer vinnare inklusive förlängning och straffar.
  • Över/under: Spel på över/under antalet mål, antingen med två eller tre utfall.
  • Handikapp: Ger något av lagen fiktiva mål, antingen plus eller minus.
  • Dubbelchans: Spel på 1X, X2 eller 12 i en match där ett tecken väljs bort.
  • Periodspel: Hitta odds på spel som gäller för en viss period i matchen.

Störst matcher i HockeyAllsvenskan

Efter en lång men intensiv grundserie i HockeyAllsvenskan är det slutligen dags att spetsa formen för klubbarna och slutföra det man har påbörjat när slutspelsfasen inleds. Oavsett var i tabellen ett lag placerar sig finns det nästan alltid något ytterligare att spela om när grundserien är avslutad, antingen med målet att klättra i seriesystemet eller att hålla sig kvar till nästa säsong. Vad gäller HockeyAllsvenskan odds finns det som nämnt flera olika marknader att ta del av under hela säsongen, vilket såklart också gäller under slutspelet.

Åttondelsfinaler

Formatet för HockeyAllsvenskan har skiftat flertalet gånger genom åren. Numera spelar lag 7-10 i grundserien åttondelsfinaler om att nå en plats i kvartsfinal och för att säsongen ska leva vidare. Matcherna spelas i bäst av tre matcher och det gäller att vara bäst när det gäller. Schemat gör att matcherna ligger inom ett par dagar.

Play-out

De två klubbar som placerar sig sist i tabellen ställs mot varandra i en matchserie som ska avgöra vilket av lagen som åker ut och vilket som håller sig kvar. Det står mycket på spel i dessa matcher. Att åka ur HockeyAllsvenskan kan innebära en så tung smäll att det dröjer många år innan klubben reser sig igen.

Finalen

Numera är det ett lag som tar sig vinnande ur grundserien och slutspelet i HockeyAllsvenskan och som därmed får spela i SHL nästkommande säsong. Genom kvartsfinaler och semifinaler tar sig två klubbar till en avgörande final. Serien avgörs i bäst av sju matcher. Vinnaren kan se fram emot en helt ny verklighet med spel mot landets största klubbar i SHL, medan förloraren får ta nya tag i HockeyAllsvenskan nästa säsong.

Tips om betting på HockeyAllsvenskan

Med betting på HockeyAllsvenskan hos nya expekt får du allt från statistik till nyheter. Det är en liga som får stor uppmärksamhet, vilket märks både när det kommer till antalet marknader som finns att tillgå och vilka olika typer av odds som går att hitta på en närmast daglig basis.

Att du har koll på ditt spelande hjälper till att hålla dina insatser på en hälsosam nivå. Sätt upp en spelkassa med en summa som du har råd att spela för och placera dina spel med insatser som gör att din kassa räcker en längre tid oavsett resultat.

I och med att HockeyAllsvenskan är en serie som ligger oss varmt om hjärtat är åtkomsten till statistik, nyheter och övrig information lättillgänglig. Genom att göra en analys inför varje potentiellt spel kan du väga in olika förutsättningar som kan påverka utgången av ditt spel. Då kan du avgöra om det finns spelvärde.

Du kan även invänta matchstart och istället placera ett spel på nya expekts livebetting. Detta kan du göra oavsett om du befinner dig på plats i någon av landets arenor eller ser matchen i TV-soffan. Detta kan ge ytterligare information om du väger in det som faktiskt sker på isen. Den informationen kan sedan hjälpa dig när du ägnar dig åt live betting.

Livebetting på HockeyAllsvenskan

Livebetting är en etablerad funktion inom betting. Hos nya expekt kan du kombinera spel före matcherna med liveodds under matcherna. Inte nog med att du inte behöver oroa dig för spelstopp. Du kan dessutom aktivt avvakta innan du placerar ditt spel om det finns fördelar att hämta av det.

Du har tillgång till HockeyAllsvenskan odds på nya expekt fram till det att slutsignalen i en match ljuder. Utbudet sett till vilka oddsmarknader som finns att spela på är mer eller mindre detsamma under matcherna som inför match. Det enda som varierar är oddset, utifrån händelser i matchen.

Vår livebetting är öppen under dygnets alla timmar och utöver HockeyAllsvenskan finns det ännu mer ishockey och framför allt ännu mer sport att ta del av. Fotboll, tennis, basket och en rad andra sporter samlas i en och samma klient för livespel.

HockeyAllsvenskan odds i mobilen

För att slippa bära med dig en dator när det är dags för ishockey från HockeyAllsvenskan kan du spela i mobilen. Hos nya expekt är du inte begränsad till en enskild enhet, utan kan använda din dator, mobiltelefon eller surfplatta för ökad flexibilitet.

Om du spelar odds i mobilen gör du det antingen via vår mobilanpassade webbsajt direkt i din webbläsare eller i nya expekts app. Alternativen är snarlika och handlar mer om dina egna preferenser. Du tappar ingenting av spelupplevelsen och kan sköta allt från dina insättningar och uttag till att utforska odds av olika slag.

Spela ansvarsfullt

Utöver nya expekts HockeyAllsvenskan odds och tips har du som spelare fördelen av att spela på en plattform som prioriterar ansvarsfullt spelande. När du påbörjar ditt spelande hos nya expekt gör du det genom att sätta upp gränser för insättningar och förluster, det vill säga vilket belopp du spelar för. Därtill anger du även tiden du avser att använda till att spela.

Om du vill få bättre koll på dina spelvanor finns det ett självtest för att undersöka dessa, som du har åtkomst till via sajten. Om du eller någon i din närhet är i behov av tips och råd inom ämnet finns stödlinjen.se. Slutligen är nya expekt anslutet till det nationella självavstängningssystemet Spelpaus, som du aktiverar om du vill ta en paus från spel.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.