NHL betting - odds på världens bästa hockeyliga hos nya expekt

Natt efter natt spelas världens bästa ishockey på andra sidan Atlanten. I NHL, National Hockey League, gör klubbar från USA och Kanada upp om den åtråvärda Stanley Cup-titeln. Hos nya expekt ser vi till att erbjuda ett utbud för NHL betting för samtliga 82 omgångar i grundserien och inte minst när slutspelet drar igång och allting ska avgöras. Du som spelare har tillgång till NHL betting odds i alla dess former under hela resan.

Odds för NHL betting hos nya expekt

Redan 1917 såg NHL dagens ljus för första gången. Då var det fyra klubbar som utgjorde organisationen, en siffra som snabbt skulle växa. Med nya lag som har tillkommit genom åren är ligan idag uppe i över 30 klubbar, merparten från USA men med ett par framgångsrika klubbar från andra sidan gränsen till Kanada.

Under årens lopp har flera stora svenskar dominerat i NHL. Vi minns spelare som Börje Salming, Peter Forsberg, Mats Sundin, Nicklas Lidström, Henrik Lundqvist och många fler som är älskade av den hockeytokiga befolkningen i USA och Kanada. Många svenskar följer också ligan med stort intresse.

När det kommer till NHL betting sköter nya expekt jobbet på hemmaplan. På sajten hittar du ett nästintill ständigt pågående utbud, från det att säsongen drar igång under den tidiga hösten till det att slutsignalen ljuder i den sista finalmatchen. Både inför matcher och live finns det mängder av odds att hugga in på.

Matcher i NHL spelas på mindre rinkar än i Europa, vilket gör att det bjuder in till ännu mer fartfyllda tillställningar. Underhållningen som världens bästa spelare inom sporten står för kan kombineras med NHL betting.

Stora matcher för NHL betting odds

Som i alla stora ligor finns det ett par möten under en säsong som med en doft av rivalitet och historia gör det hela ännu mer intressant. Med så många klassiska klubbar som NHL består av saknas det absolut inte infekterade möten. Det gör matcherna underhållande ur en sportslig synpunkt, men också för NHL betting.

Ligan består av fyra olika divisioner som i sin tur är en del av två konferenser, den västra och den östra. I den västra konferensen finns klubbar som Los Angeles Kings, Edmonton OIlers, Anaheim Ducks och Colorado Avalanche, medan bland andra New York Rangers, Pittsburgh Penguins, Boston Bruins och Toronto Maple Leafs huserar i den östra konferensen. Nedan är ett axplock av heta möten under säsongen.

Boston Bruins - Montreal Canadiens

Trots att det här mötet berör två klubbar från olika länder anses mötet mellan Boston Bruins och Montreal Canadiens vara det med störst dos av rivalitet. Klubbarna var en del av NHL redan på 1920-talet och byggde upp rivaliteten under ett par tuffa slutspelsmöten. Att det är två lag som har varit framgångsrika genom åren är såklart också en bidragande faktor.

New Jersey Devils - New York Rangers

Slaget om Hudsonfloden går inte heller av för hackor. Lagen och anhängare till New Jersey Devils och New York Rangers behöver inte resa långt för att se bortamatcherna när klubbarna drabbar samman. Här är det snarare avståndet som gör att mötena får ett extra underhållningsvärde även om det finns framgångar att hämta från båda håll.

Calgary Flames - Edmonton Oilers

Två klassiska kanadensiska klubbar vid namn Calgary Flames och Edmonton Oilers gör upp flera gånger per säsong i vad som är ett möte mellan lag från samma provins. Redan 1895 spelades den första matchen, det vill säga innan NHL tog sin början. Wayne Gretzky var under sin tid i Oilers inblandad i flera matcher klubbarna emellan, som det snackas om än idag.

NHL odds

Som för alla amerikanska sporter är det oftast matchstart under natten svensk tid. Det stoppar dock inte nya expekt från att vara på tårna och utbudet påverkas inte av starttiderna. Tvärtom har du som nattuggla chansen att komma åt flera olika odds på alla matcher som spelas, både inför och efter nedsläpp.

Det är inte ovanligt att du finner över 300 olika odds på varje match som spelas från ligan inom NHL betting hos nya expekt. Dessa är odds på marknader av mer sedvanlig typ samtidigt som du kan gå in på djupet för att hitta mer unika spel. Det går att spela vanligt via nya expekt eller genom att använda Bet Builder-funktionen. Här kommer några exempel:

  • Matchvinnare: Spela på matchens utfall under ordinarie tid, med 1, X & 2 som tecken
  • Moneyline: En vanligare typ av odds där du väljer vinnare inklusive förlängning och straffar
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål i matchen
  • Handikapp: Ger något av lagen fiktiva mål, antingen plus eller minus
  • Dubbelchans: Spel på 1x, x2 eller 12 i en match där ett tecken väljs bort
  • Spelarprops: Välj en spelare som du tror gör mål, poäng eller skjuter ett visst antal skott

NHL betting online i mobilen

Det är kanske inte alltid du har tillgång till en dator när det kommer till NHL betting mitt i natten, speciellt inte om du spelar live. Då kan det vara skönt att veta att det också går att spela på NHL odds i mobilen.

NHL betting online fungerar precis likadant i mobilen som på en dator. Du väljer om du vill ladda ner nya expekts app eller om du vill spela på den mobilanpassade webbsajten. Oavsett vad du föredrar kan du sköta din registrering, insättningar och ta del av hela utbudet för NHL betting. När du är klar är det fullt möjligt att genomföra ett uttag via mobilen.

Betting på NHL live

Att placera ett bet på NHL odds innebär en del arbete på förhand. Då detta är ett av sportvärldens tätaste spelscheman där lagen i vissa fall spelar match två nätter i rad spelar form, skador och den allmänna statusen en relativt stor roll.

Nya expekt erbjuder statistik som krävs för att du ska ha koll på hur lagen ligger till. Kort inför match bestäms det vilka målvakter i respektive lag som ska vakta buren. Om du vill vänta på den informationen kan du spela på NHL betting live, för att inte riskera att det blir en annan målvakt än den du tror som får förtroendet. Detsamma gäller skadade spelare som ofta testas på uppvärmningen.

Att spela live på NHL betting fungerar precis likadant som om du spelar inför match. Fördelen är att du kan kolla på matchen samtidigt och se om ditt på förhand planerade spel får någon tyngd av matchbilden eller om du väljer att avstå. Eftersom det går otroligt snabbt i hockey kan du som spelar live på det här sättet läsa av händelserna från isen.

Spela ansvarsfullt

Oavsett vilken sport du spelar på är din säkerhet och trygghet A och O. I den ingår det att spela ansvarsfullt. Nya expekt har en svensk licens, vilket innebär att vi sköter säkerheten bakom kulisserna samt tillhandahåller verktyg som du kan använda för att hålla koll på dina spelvanor.

Du kan bland annat sätta gränser för insättningar, förluster och för den tid du spenderar på betting. Om du vill undersöka dina spelvanor via ett test finns även det tillgängligt. Om du själv eller någon du känner har problem med spel finns stödlinjen.se på plats för att hjälpa till. Spelpaus erbjuds också om du känner att du vill ta en paus från allt spel.

Det är också viktigt att sätta upp en tydlig struktur samt budget för kassan och insatserna du spelar med. Om du följer rutinerna har du mer kontroll på ditt spelande och kan på det sättet få det roligare när du spelar.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.