Stanley Cup playoff-betting hos nya expekt

Slutspelet i världens bästa hockeyliga, NHL, förgyller våren och den tidiga sommaren för hockeyälskare varje säsong. Stanley Cup playoff spelas för att utse vilken organisation och lag som kan titulera sig själva som mästare.

Stanley Cup playoffs arrangerades för första gången som en del av NHL, National Hockey League, redan 1927. Varje år fungerar slutspelet som en förlängd arm av grundserien och med uppgiften att utse ett mästarlag.

Genom åren har flera legendariska slutspelsserier ägt rum. Svenska spelare har många gånger varit bärande i lag som har gått hela vägen och vunnit Stanley Cup.

Hos nya expekt finns Stanley Cup playoff-odds som gäller för hela slutspelet, från den första omgången till finalen. Välj ut ditt favoritlag för Stanley Cup playoff-betting och var med på resan mot titeln.

Livebetting hos nya expekt

Utöver att NHL är en oförutsägbar liga och att matcherna i slutspelet kan leva sitt eget liv är det ibland fördelaktigt att invänta nedsläpp innan man väljer ut ett spel. Ge dig själv tid att se vilken sida som lagen och spelarna har vaknat på.

Livebetting med Stanley Cup playoff-odds finns tillgängligt för att du ska kunna spela på matchens utfall och övriga marknader hela vägen fram till slutsignalen. Dessutom gör du det med ett snarlikt utbud som du får innan nedsläpp.

Genom att kombinera din analys inför en match med det som faktiskt sker på isen kan du fatta mer informerade beslut när du spelar. Sektionen för livebetting innehåller även andra sporter och ligor som samsas i utbudet.

Betting i mobilen

Ishockey är en av våra snabbare sporter när det kommer till fart och fläkt på planen. När det dessutom är världens bästa spelare som utövar sporten får matcherna i NHL en ytterligare dimension.

För att hänga med i svängarna föredrar många sportbettare att variera mellan olika plattformar. Hos nya expekt kan du sköta din betting via mobilen och surfplattan, antingen genom att surfa in på sajten via webbläsaren eller genom att ladda ner nya expekts app.

När du spelar med NHL Stanley Cup playoffs-odds i din mobiltelefon har du tillgång till samma utbud av odds och funktioner som när du spelar via en dator. Den enda skillnaden är att du inte behöver ha tillgång till en dator för att spela på matcherna.

Störst matcher för Stanley Cup playoff-betting

Det finns två segment i slutspelet i NHL som tenderar att bjuda på extra mycket underhållning en säsong. Vi har själva finalserien, men också matcherna där allting i en serie ska avgöras.

Om sanningen ska fram är hela slutspelet oerhört intressant att följa och varje match har en möjlighet att skriva in sig i historieböckerna.

Den sjunde matchen i en serie

En match som kan dra till sig lite extra stort intresse är den eventuellt sjunde och avgörande matchen i en serie. Ett par gånger under en säsong är lagen oskiljaktiga och det krävs en sjunde match för att utse en vinnare. I det här skedet har lagen vunnit tre matcher vardera.

Här kan varenda liten individuell prestation och varenda litet misstag vara avgörande för vilken stämpel man kan sätta på säsongen. Självklart finns det NHL Stanley Cup playoffs-odds tillgängliga hela vägen fram.

Finalserien

Det bästa laget från Western Conference och det bästa laget från Eastern Conference gör upp i finalen. Återigen är det bäst av sju matcher som gäller och detta är det sista steget mot evig ära och berömmelse.

Under finalserien är hockeyfans från hela världen engagerade. Om du vill spela med NHL Stanley Cup playoffs-odds är det under finalen som utbudet är som störst, med flest marknader att välja mellan.

Marknader för Stanley Cup playoff-odds

För NHL Stanley Cup playoffs-betting finns det ett par marknader som sticker ut och är extra intressanta. Redan innan säsongen och grundserien börjar kan du spela på vilket lag du tror kommer att stå som segrare i slutändan.

Vinnare: Endast ett lag kan stå som vinnare av Stanley Cup. Spela på vilket lag du tror det blir.

Matchvinnare: Spel på enskilda matcher i slutspelet finns också tillgängligt. Spela med tre eller två olika utgångar.

Antal matcher i serien: Du kan spela på hur många matcher du tror en serie går till. Tror du att det är över efter fyra matcher eller går det till en sjunde och avgörande drabbning?

Andra sporter för betting hos nya expekt

Den här typen av slutspel som NHL Stanley Cup-playoffs tillhör finns i en mängd olika sporter, inte minst på andra sidan Atlanten. Säsongerna i både basketens NBA, baseballens MLB och den amerikanska fotbollens NFL avslutas också med slutspel.

Formatet skiljer sig beroende på sport. Den av ligorna ovan vars avgörande har mest likheter med slutspelet i NHL är NBA. Även här är det bäst av sju matcher som gäller, och det är vinnarna i Western Conference och Eastern Conference som möts i finalen.

Det alla dessa sporter och ligor också har gemensamt är att du hittar odds hos nya expekt. Likt NHL Stanley Cup playoffs odds hittar du spel på NBA, NFL, MLB och andra ligor under sektionen för Sport på sajten.

FAQ

Vilket lag vann den första upplagan av NHL Stanley Cup playoffs?

1927, när mästarna i NHL utsågs för första gången enligt nuvarande format, var det Ottawa Senators som stod som segrare. Man besegrade Boston Bruins med 2-0 i matcher.

Vilka svenskar har vunnit Stanley Cup flest gånger?

Tomas Holmström, Nicklas Lidström, Anders Kallur och Stefan Persson vann Stanley Cup fyra gånger vardera. Holmström och Lidström var lagkamrater i Detroit Red Wings medan Kallur och Persson huserade i New York Islanders.

Vilken klubb har vunnit Stanley Cup flest gånger?

Montreal Canadiens är den i sammanhanget mest framgångsrika klubben. Canadiens grundades redan 1909 och har varit en del av NHL-organisationen ända sedan starten.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.