Introduktion till Challenger Mens Singles betting hos nya expekt

I Challenger Mens Singles tar morgondagens stjärnor sina första steg mot världseliten i bordtennis. Serien består till största del av lovande talanger, men innehåller även en del mer rutinerade spelare som är på jakt efter en utmaning. Att det är så många oslipade diamanter som är med och tävlar är en av de stora dragplåstren med serien.

Bordtennis är väldigt populärt i många länder, vilket tydligt syns i antalet nationer som representeras bland spelarna. Bland dem dyker det ofta upp svenska stjärnskott. Förutom att bara titta på matcherna kan du även spela på Challenger Mens Singles odds hos nya expekt, både inför matcher och via livebetting.

Challenger Mens Singles – odds och marknader

Det finns många matcher att ta del av och odds att spela på i Challenger Mens Singles. För att du ska kunna fatta ett så informerat beslut som möjligt tillhandahåller nya expekt statistik för spelarnas form när du spelar på Challenger Mens Singles odds. Dessutom kan du ofta följa matcherna via livestream.

Vilka oddsmarknader som finns tillgängliga på en specifik match i serien kan variera, men något som alltid är möjligt att spela på är matchens vinnare. Dessutom går det ofta att spela på det korrekta slutresultatet.

  • Matchodds: Placera ett spel på vem som kommer att vinna en specifik match. Bordtennis kan inte sluta oavgjort, vilket betyder att de två alternativen att spela på är 1 och 2.
  • Korrekt resultat: Spela på vilket som blir det slutgiltiga resultatet i matchen. Först till tre vunna set gäller i Challenger Mens Singles.

Betting på bordtennis hos nya expekt

Challenger Mens Singles betting är långt ifrån den enda serien inom bordtennis som nya expekt erbjuder odds på. Sporten är väldigt populär i Sverige, mycket tack vare legendarer som Jan-Ove Waldner. Intresset för bordtennis leder ganska naturligt till att många vill spela på sporten.

Med det i åtanke ser nya expekt till att tillhandahålla både odds och livebetting till ett stort antal serier och mästerskap inom bordtennis. Förutom att erbjuda flera olika oddsmarknader när det vankas till exempel världsmästerskap eller olympiska spel går det även att spela på serier från både Sverige och andra länder. Hur många marknader som erbjuds för en viss turnering eller match skiljs åt beroende på hur stor tävlingen är.

Andra sporter i nya expekts utbud

Utöver Challenger Mens Singles och annan bordtennis kan du även spela på ett stort antal andra sporter och evenemang hos nya expekt. Spela på odds från de största fotbollsligorna, som Premier League, Serie A och La Liga eller ishockey från bland annat NHL, SHL och HockeyAllsvenskan. Du kan även ta del av ett brett sortiment av oddsmarknader inom diverse singelsporter, exempelvis tennis, golf och formel 1.

Sport som begrepp har med teknikens utveckling sträckt sig in i den digitala världen. Esport växer sig större för varje år som går. Hos nya expekt kan du spela på odds för tävlingar inom bland annat FIFA, League of Legends, Dota 2 och CS.

Betting i mobilen

Även om många gillar att spela på till exempel Challenger Mens Singles odds via datorn är nya expekt högst medvetna om att det också finns en stor skara kunder som hellre spelar via mobilen. Därför har vi utvecklat en app som innehåller hela vårt utbud. Du loggar in med hjälp av BankID och kan spela via appen så länge du är i Sverige och har tillgång till internet.

För den som hellre spelar via webbläsaren är det möjligt även i mobilen eller surfplattan. Det är bara att gå in på hemsidan på samma sätt som du hade gjort med datorn. Även här kan du logga in med BankID. Sajten är mobilanpassad och har ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att navigera.

Oavsett om du spelar på datorn eller mobilen, på sajten eller i appen, behöver du vara registrerad som kund för att kunna spela hos nya expekt. För att bli det ska du ha ett svenskt personnummer, vara minst 18 år gammal och uppfylla övriga krav.

Livebetting hos nya expekt

Challenger Mens Singles betting är bara en av många arenor där nya expekt erbjuder möjligheten att spela på odds live. Du kan spela på liveodds på flera olika evenemang inom bordtennis och även andra sporter. Detta går att göra både via sajten och i appen.

Anledningarna till att människor väljer att spela på livebetting skiljer sig från person till person. Vissa gör det för att man helt enkelt inte hann placera något spel innan matchen eller tävlingen började. Andra föredrar livebetting för att det ger dem möjlighet att sätta sig in i händelserna först och därefter fatta ett analytiskt beslut.

Oavsett anledning erbjuder nya expekt ett stort utbud av livebetting. Liveoddsen liknar i mångt och mycket de marknader som finns att tillgå inför matcher och evenemang, men med skillnaden att de här regleras i realtid. Oddsen höjs eller sänks beroende på vad som händer live.

FAQ

När spelas Challenger Mens Singles?

Challenger Mens Singles spelas veckovis på antingen måndagar och tisdagar eller torsdagar och fredagar. Serien arrangerar dessa typer av tvådagarsturneringar under hela året.

Var spelas Challenger Mens Singles?

Spelplatsen för tvådagarsturneringarna varierar från gång till gång. Challengers Mens Singles är en internationell serie som arrangerar tävlingar i en mängd olika länder.

Hur många set spelar man i Challenger Mens Singles?

Hur många set man spelar i en match i bordtennis kan variera, men i Challenger Mens Singles är det bäst av fem set som gäller. Med andra ord segrar den spelare som först tar sig upp till tre vunna set.

Brukar svenska spelare vara med i Challenger Mens Singles?

Ja, det händer ofta att svenska bordtennisspelare är med och deltar i Challenger Mens Singles. Det är dock ingen garanti att det finns en representant från Sverige i varje turnering i och med att det spelas såpass många turneringar.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.