Spela på Wyndham Championship odds hos nya expekt

Dags att grotta ner oss i Greensboro, North Carolina och Wyndham Championship – en av många högintressanta golftävlingar på PGA-touren. Evenemanget har arrangerats ända sedan 1938 och har mer än en gång slutat med en svensk segrare. Senast var Henrik Stenson 2017.

Det anrika evenemanget är den äldsta professionella golftävlingen i North Carolina och lockar inte bara världens bästa spelare utan även stora publikskaror. Hos nya expekt hittar du ett brett utbud av odds på Wyndham Championship betting.

Den rejäla prispotten är inte det enda som motiverar spelarna till att prestera i Greensboro. I och med att tävlingen är förlagd under slutet av säsongen innebär det att ett fint resultat här kan ha stor påverkan inför den sista spurten i PGA-touren.

Odds på golf hos nya expekt

Hos nya expekt hittar du inte bara odds på Wyndham Championship utan även massor av andra tävlingar från golfens värld. Spela på PGA-tourens andra evenemang samt DP World Tour, LPGA Tour, Champions Tour, Korn Ferry Tour eller varför inte The Majors.

Under varje år arrangeras fyra majors på både herr- och damsidan. Dessa är de mest prestigefyllda golftävlingarna i världen. Först ut är The Masters Tournament i april, vilket följs av PGA Championship i maj, US Open i juni och slutligen The Open Championship i juli.

Även Ryder Cup väcker stort intresse. Detta är en lagtävling där USA möter ett lag bestående av några av Europas bästa spelare. Spela på Ryder Cup, The Majors och Wyndham Championship hos nya expekt.

Wyndham Championship betting i mobilen

Det finns flera olika sätt att ta del av spel på Wyndham Championship och andra tävlingar hos nya expekt. Till exempel blir det allt fler som föredrar att spela på bland annat golf via sin mobila enhet, oavsett om det är en smartphone eller en surfplatta. Om man vill göra detta finns det två alternativ att välja mellan.

Vill man fortfarande spela på sajten går det även att göra i mobilen. Du når den enkelt via din enhets webbläsare och möts där av en mobiloptimerad sajt som är lätt att navigera. Det går även att ladda ner nya expekts app gratis via App Store eller Google Play. När du spelar på betting i mobilen får du tillgång till samma utbud som får när du spelar på datorn.

För att kunna spela hos nya expekt måste du ha ett registrerat spelkonto, vilket kräver att du är minst 18 år gammal, har ett svenskt personnummer samt uppfyller övriga krav. Du legitimerar dig med hjälp BankID – en tjänst som du även kan använda dig av för att logga in på ditt konto.

Marknader för Wyndham Championship odds

När du ska spela på Wyndham Championship finns det flera populära marknader. Bland annat kan du spela på vem som kommer att stå som segrare när tävlingen är över. Du kan även välja att fokusera på två spelare som går tillsammans och försöka pricka rätt på vem av dem som kommer att prestera bäst.

Registrerade kunder kan spela på alla marknader som det finns odds på. Spel på Wyndham Championship är, precis som resten av nya expekts utbud, möjliga att ta del av på både sajten och i appen.

  • Vinnarspel: Här spelar du helt enkelt på vilken spelare som du tror kommer att vinna en viss tävling – i det här fallet Wyndham Championship
  • Round matchups: Spela på vem av två ihopparade spelare som kommer att vinna en specifik runda i tävlingen.
  • Första/andra plats: I det här spelet ska du pricka in inte bara vinnaren utan även den som kommer tvåa i tävlingen. Båda måste bli rätt för utdelning.

Livebetting hos nya expekt

Oavsett om det handlar om golf, fotboll eller e-sport är livebetting en funktion hos nya expekt som många spelare gillar att ta del av. I klassisk betting på odds placerar man sina spel innan en viss tävling har börjat, men här gör du det i stället medan den pågår.

Du kommer att känna igen de flesta oddsmarknaderna från vanliga spel. Det finns dock en viktig skillnad. När du spelar på livebetting är nämligen oddsen just levande. De regleras i takt med att tävlingen pågår i relation med förändringarna ute på banan.

Livebetting är ett alternativ för den som vill hinna sätta sig in i förutsättningarna i en tävling innan man placerar sitt spel. I vissa fall kan det också handla om att man helt enkelt inte har hunnit betta på något innan evenemanget drar igång.

Andra sporter att spela på hos nya expekt

För den som är intresserad av mer sport än bara golf och Wyndham Championship erbjuder nya expekt ett stort utbud av marknader för spel på olika idrottsevenemang och andra typer av tävlingar.

Placera spel på lagsporter som fotboll, basket och ishockey eller singelidrotter som tennis och badminton. Dessutom kan du även ta del av spel på olika e-sporter som League of Legends, CS2 och Dota 2.

Oavsett om det gäller en match i League of Legends eller en final i Champions League kan du använda dig av samma konto när du spelar hos nya expekt – på sajten eller via appen.

FAQ

När spelas Wyndham Championship?

Sedan 2003 spelas Wyndham Championship i augusti. Innan dess gick tävlingen oftast av stapeln i antingen april eller maj.

Vilka svenskar vunnit Wyndham Championship?

Tre olika svenskar har vunnit Wyndham Championship. Jesper Parnevik vann 1999. Hans -23 är fortfarande det bästa under par som någon har varit på banan. Carl Pettersson tog hem förstaplatsen 2008 och 2017 var det Henrik Stensons tur. Den sistnämnde har fortfarande rekordet för minst antal slag på banan med 258. Ett rekord som delas med J.T. Poston, som mäktade med samma bedrift två år senare.

Vem vann Wyndham Championship först?

Amerikanen Sam Snead för först med att vinna Wyndham Championship, 1938. Snead gick sedan vidare till att vinna tävlingen vid åtta olika tillfällen, vilket fortfarande är rekord i antalet segrar. De skiljde 28 år mellan den första vinsten och den sista, 1965.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.