Odds på svensk ishockey

Sverige har en lång och framgångsrik historia av att spela ishockey. I över 100 år har vi på en nationell nivå varit engagerade i sporten och det fortsätter än idag vara en populär fritidsport för ungdomar och ett relevant karriärval för idrottare. Sporten fortsätter dessutom växa internationellt och spelet genomgår kontinuerlig utveckling. Det är också en fantastiskt rolig sport att titta på.

Hos nya expekt kan du satsa på olika sporter, ligor, matcher och turneringar utan problem. Det är enkelt att anpassa sina odds. Expekt är skapat för alla sportentusiaster – oavsett vilken sport man är intresserad av. Oavsett om du föredrar betting på svensk ishockey på elit- eller amatörnivå, så har du möjlighet att satsa och titta. Du kan satsa på allt från turneringar till hur specifika lag presterar. Med verktyg som expekts Bet Builder kan du dessutom skräddarsy dina odds och därmed bättre kunna implementera en personlig strategi.

Ishockey i Sverige

Ishockey i Sverige går tillbaka många år – längre än vad man tror. I de nordiska länderna har det alltid varit vanligt att utöva diverse sporter när vattendragen fryser till is på vintrarna. Detta gav upphov till att sporters som bandy och ishockey bildades och till att det finns en så stark kultur av dessa sporter i Sverige.

Hur långt tillbaka denna tradition går är svårt att säga, men det finns bevis för att det är hundratals år. Men även om vi enbart räknar den officiella varianten av ishockey som anordnas av institutioner som svenska ishockeyförbundet har sporten spelats i över 100 år. Vintersporter som ishockey fortsätter ha stor kulturell relevans i Sverige än idag. Skillnaden är väl att man numera också kan njuta av spel på högsta nivå utan att vara fysiskt på plats. .

Livestreaming av svensk ishockey

Det är en lyx att kunna titta på vilken sport som helst direkt i sin bärbara enhet såsom mobil eller surfplatta. Förr i tiden fick man nöja sig med att lyssna på radio, sen kom TV och i dagsläget har vi livestreaming. För betting har detta också inneburit avsevärd expansion beträffande möjliga strategier. Hos nya expekt går det att följa ishockeymatcher live. Gå in här för att se vad som finns tillgängligt. När det kommer till ishockey erbjuds livestreaming av SHL och Hockeyallsvenskan.

Vilka ishockeyligor och turneringar hålls i Sverige?

Här är några av de mest populära ishockeyligorna och turneringarna som hålls i Sverige:

Ligor

Turneringar

  • Sweden Hockey Games
  • TV-pucken
  • GP-pucken
  • Stångebro cup
  • Scandic cup
  • Viking cup

Live betting på svensk ishockey

Det är viktigt att kunna kombinera livebetting med satsning innan matchen för att vara så flexibel som möjligt i sitt spelande. På nya expekt kan du själv välja hur du vill spela. Vissa vill satsa innan matchen, medan andra föredrar live odds på ishockey i Sverige. Det finns för- och nackdelar med båda metoderna, men så länge man har en väl genomtänkt strategi spelar det ingen större roll. Det är dock viktigt att valmöjligheten åtminstone finns där. Livebetting går alldeles utmärkt via antingen datorn eller mobilen. Specifik enhet spelar ingen roll så länge du har åtkomst till Expekt.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.