Odds på handboll i Sverige

För sin storlek är Sverige ett förvånande framgångsrikt land inom idrott och handboll är inget undantag. Sverige anses faktiskt vara ett av världens bästa lag genom tiderna med sina 4 silver i OS, 12 medaljer i världsmästerskapet (varav 4 guld) och 6 medaljer i europamästerskapet (varav 5 guld) på herrsidan. Den största skrällen är väl att vi trots flera OS-finaler inte lyckats kamma hem guldet. Man kan lugnt säga att handboll har mer kulturell relevans i Sverige än i många andra länder. På nya expekt kan du spela på flera svenska ligor, turneringar och landslagsmatcher.

På nya expekt är det enkelt att satsa på olika sporter, ligor, turneringar och matcher och anpassa sina odds. Expekt är utformat för alla sorters spelare. Det spelar ingen roll om du är en vanlig sportälskare som föredrar att följa de största evenemangen eller om du är intresserad av specifika lag eller matcher. För handbollsentusiaster som vill satsa på svensk handboll finns det många alternativ att välja mellan.

Med nya expekt är det möjligt att satsa på allt från turneringar som svenska handbollslag deltar i till specifika matchresultat – till exempel landslagsmatcher. Med verktyg som Bet Builder kan du också skräddarsy dina odds.

Handboll i Sverige

Historiskt sett kommer handbollen ursprungligen från Norden. De första reglerna skrevs nämligen av en dansk gymnastiklärare vid namn Holger Nielsen och gavs ut i en instruktionsbok år 1906. Samma år började sporten också spelas i Sverige. Den moderna handbollen vi har idag utvecklades dock i Tyskland under 1920-talet. Officiella regler kom också senare: 1927 för utehandboll och 1934 för inomhushandboll.

Vilka handbollsligor och turneringar hålls i Sverige?

Här är några av handbollsligorna och turneringarna som hålls i Sverige:

Ligor

Turneringar

Live betting på handboll i Sverige

När du spelar hos nya expekt finns det många sätt att anpassa dina satsningar. Vissa föredrar att satsa innan matchen, medan andra gärna vill ha live odds på handboll i Sverige. Det finns både för- och nackdelar med att satsa i realtid, men om man kompletterar det med att i förväg ha analyserat situationen och därigenom etablerat en strategi, ger det möjlighet att använda lite finlir och anpassa sina satsningar baserat på vad som händer under matchen. Man kan inte se in i framtiden, men man kan planera för så många scenarion som möjligt. Det går utmärkt att satsa antingen via datorn eller mobilen.

Livestreaming av svensk handboll

Att kunna titta på matcher oavsett vilken enhet man använder har blivit någonting folk numera förväntar sig.. Hos nya Expekt finns det ett stort utbud av sporter och evenemang att titta på live. Du kan gå in här för att se vad som finns tillgängligt. Beträffande svensk handboll sänds både handbollsligan och allsvenskan. Det vill säga högsta och näst högsta division.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.