Spela på CS - ESL Impact odds hos nya expekt

Betting på esport blir allt mer populärt för varje år som går och har en viktig plats i nya expekts utbud. CS är en stor favorit bland många och en av de snabbast växande ligorna är CS - ESL Impact. Tävlingarna bjuder varje år på två ligasäsonger online, månatliga Cash Cups och andra typer av turneringar som ofta spelas framför stora publikmassor.

Ta del av CS - ESL Impact betting hos nya expekt. Placera ett spel inför en match eller turnering eller ge tävlingen extra nerv genom att spela på livebetting. Ligan växer i popularitet inför varje ny säsong och matcherna brukar ofta bli rafflande.

Betting i mobilen

Många spelare efterfrågar möjligheten att kunna spela på till exempel CS - ESL Impact odds via mobilen. Därför har nya expekt utvecklat en app som är gratis att ladda ner från både App Store och Google Play. I appen har du tillgång till alla odds som erbjuds på datorn och du loggar in med hjälp BankID.

För den som föredrar att spela via hemsidan är det också möjligt att göra det på din mobila enhet. Öppna bara upp webbläsaren och knappa in samma adress som du hade gjort på datorn. Sajten är mobilanpassad med ett användarvänligt gränssnitt som är enkelt att navigera. Även här kan BankID användas som inloggningsmetod.

Oavsett om du spelar på datorn eller i mobilen, via sajten eller i appen, kan du använda dig av ett och samma spelkonto. För att registrera dig hos nya expekt måste du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer samt uppfylla alla övriga krav.

Oddsmarknader CS - ESL Impact betting

Hur många oddsmarknader som går att spela på när det kommer till CS - ESL Impact betting kan variera beroende på vilken typ av turnering eller tävling det är. Ju större evenemang desto fler spelformer att välja mellan. Alla registrerade kunder hos nya expekt kan spela på samtliga marknader som det finns odds på. Några vanligt förekommande speltyper inom CS är:

  • Vinnarspel: Här spelar du på vilket lag du tror kommer vinna en turnering i CS - ESL Impact. Den här typen av odds finns tillgängligt både inför och under tiden som tävlingarna pågår. Du kan spela på den här marknaden hela vägen fram till finalen och oddsen ändras utifrån vad som händer i turneringen.
  • Matchodds: Ett klassiskt spel där du spelar på vilket lag som vinner en viss match. I CS - ESL Impact kan matcher inte sluta oavgjort, vilket gör att det endast finns två alternativ att spela på.
  • Kartspel: Placera ett spel på vilket lag du tror kommer att vinna en specifik karta i matchen.

Så spelas CS - ESL Impact

CS - ESL Impact påminner i mångt och mycket om andra typer av ligor. Skillnaden mot de flesta andra är att det endast är möjligt för kvinnliga spelare att delta i ESL Impact. Målet med detta är att skapa en miljö för esport som känns trygg och tävlingsinriktad på samma gång.

Varje år arrangeras två onlinesäsonger som spelare kan delta i från distans. Slutspelen spelas sedan framför en stor publik som hejar fram de åtta bästa lagen. Utöver detta kan man även tävla i så kallade Cash Cups, som går av stapeln varje månad, för chansen att vinna lite extra prispengar till sitt lag.

Betting och odds esport hos nya expekt

CS - ESL Impact odds är långt ifrån det enda inom esport som du kan spela på hos nya expekt. Utbudet ökar i stadig takt. Förutom andra turneringar och matcher i CS kan du bland annat spela på League of Legends, Dota 2 och FIFA. Oavsett om du spelar via sajten eller i appen är sortimentet av oddsmarknader detsamma. Esport växer så det knakar och du kan spela på både klassisk betting och liveodds.

Livebetting hos nya expekt

Att kunna spela på odds live är något som intresserar många av våra kunder. Detta gäller både spel på esport som till exempel CS - ESL Impact odds och fysiska sporter som betting på fotboll eller tennis. Speltyperna som finns att ta del av när du spelar på livebetting liknar i mångt och mycket de du ser när du placerar ett spel inför en match. Skillnaden är att liveodds regleras i realtid i förhållande till vad som händer i matchen.

. För andra handlar det snarare om att man vill kunna sätta sig in i händelserna innan man placerar sitt spel. På det sättet kan man fatta ett mer informerat beslut med hjälp av ens egna analyser av i vilken riktning man tror att tävlingen är på väg. I CS - ESL Impact kan man till exempel avvakta under den första kartan för att sedan placera sitt spel på vad man tror kommer att hända härnäst.

Nya expekt – stort utbud på sportbetting

Esport utgör bara en del av vad nya expekt har att erbjuda när det kommer till betting och odds. Om du är registrerad kund kan du använda samma spelkonto för att spela på en stor mängd fysiska sporter – både på sajten och i mobilen. På nya expekt samsas CS, League of Legends, FIFA och andra esporter med idrotter som fotboll, tennis, basket, handboll, dart, amerikansk fotboll och ishockey. Detta gäller både betting och liveodds.

FAQ

Får endast kvinnor delta i CS - ESL Impact?

Ja, endast kvinnor får delta i CS - ESL Impact. Anledningen är att man vill skapa en miljö där kvinnliga spelare kan känna sig trygga och enbart fokusera på gaming.

Hur många rundor spelas i en match i CS - ESL Impact?

Det lag som kommer först till 16 vunna rundor vinner matchen i CS - ESL Impact. Det kan alltså som mest vara 30 rundor i en match. En runda kan inte vara längre än en minut och 55 sekunder.

När lanserades CS?

CS lanserades 21 augusti 2012 till PC, Mac OS, Playstation 3 och Xbox 360. I CS - ESL Impact är det PC som används för att spela spelet.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.