Coppa Italia odds & betting hos nya expekt

Sedan 1922 har Coppa Italia avgjorts för att kora en cupmästare i Italien. Här får lag från Serie A och lägre divisioner mäta sina krafter mot varandra. 44 klubbar går in i huvudturneringen som pågår parallellt med ligasäsongen.

Vado, en klubb som idag är hemmahörande i seriesystemets lägre divisioner, vann den första upplagan av Coppa Italia, 1922. Därefter dröjde det ett par år innan nästa upplaga spelades, då med Torino som segrare.

Det är Turinklubben Juventus som har vunnit Coppa Italia flest gånger genom åren. Andra klubbar som förtjänar ett omnämnande för de titlarna man har samlat på sig är Roma, Inter och Lazio.

Hos nya expekt finns det Coppa Italia odds tillgängliga från turneringens tidigare omgångar hela vägen fram till finalen. Detta är en tävling som inte drar sig för att bjuda på en del skrällar på en årlig basis, något som är värt att ha i åtanke för din Coppa Italia betting.

Varje års upplaga avslutas med den stora finalen som spelas på neutral mark och avgör vilket lag som kan titulera sig italienska cupmästare i ett år framöver. Hos nya expekt har du allt du behöver för att spela på Coppa Italia odds under turneringens gång.

Spela på Coppa Italia hos nya expekt

När du ska spela på Coppa Italia odds hos nya expekt kan du göra det med en mängd olika oddsmarknader. Det är både marknader som gäller för hela turneringens utfall samt för varje enskild match som spelas.

Genom att placera ett spel på vinnaren av Coppa Italia tidigt på säsongen kan du få höga odds för spelet du tror på. Om du vill kan du också avvakta de inledande omgångarna innan du placerar ditt spel.

Dessutom kan du spela på Coppa Italia odds både inför match och efter avspark. Sektionen för livebetting hos nya expekt är öppen dygnet runt och så fort en match i Coppa Italia har avspark hittar du den bland matcherna som pågår.

Oddsmarknader

Utbudet för Coppa Italia betting hos nya expekt består alltså av både långtidsspel och korttidsspel, det vill säga spel där utfallet avgörs i närtid. Odds på enskilda matcher är ett exempel på den sistnämnda kategorin. Nedan är ett axplock av Coppa Italia odds hos nya expekt.

Vinnarspel: Spela på Coppa Italia odds för vilket lag som vinner turneringen. Finns tillgängligt från början till slut. Matchvinnare: Odds för vinnaren av en match i Coppa Italia. Spela på matchvinnare innan matchen eller live efter avspark. Handicap: Addera ett fiktivt handikapp för att jämna ut oddsen när större klubbar möter mindre lag.

Coppa Italia format

Den inledande omgången av Coppa Italia spelas under sommaren inför en ny säsong av ligaspelet i Italien. Här får lag från lägre divisioner göra upp i ett enkelmöte om avancemanget till nästa runda.

I den andra rundan av cupen återstår 40 lag, varav 32 går in i det här skedet av turneringen. Nu deltar klubbar från Serie A – alla förutom de åtta som är högst seedade. Vinnaren i varje dubbelmöte går vidare till nästa runda och får möta ett annat lag som har vunnit ett utslagsmöte.

Lagen som går vidare från 16-delsfinalerna får möjligheten att möta landets riktigt stora klubbar. Här går bland annat Inter, Juventus och AC Milan in i turneringen. Åttondelsfinaler och kvartsfinaler spelas också i utslagsmöten innan semifinalerna – turneringens enda dubbelmöten – tar vid.

Finalen i Coppa Italia spelas på neutral mark, ofta i slutet av maj månad. Det är ofta en match som spelas på Stadio Olimpico i Rom, även om undantag har förekommit i turneringen genom åren.

Coppa Italia betting på finalen

Den italienska cupen har en hög dignitet i Italien och självklart är det finalen som smäller allra högst. Anhängare till respektive lag som tar sig till finalen vallfärdar till finalarenan för att sjunga fram sina lag till seger.

Vad gäller Coppa Italia odds finns det ett än större utbud för betting hos nya expekt när det är dags för final. Spela på vilket lag som tar hem titeln, vilken spelare som gör mål i matchen eller om det krävs förlängning och straffar för att bestämma var guldet hamnar.

Betting på Coppa Italia i mobilen

Oavsett vilken sport, liga eller turnering som det gäller finns det betting hos nya expekt att ta del av. Coppa Italia odds, Champions League odds, NBA odds, NHL odds och mängder av andra marknader finns att tillgå på sajten.

Detta gäller även om du föredrar att spela på mobila enheter. Du kan ladda ner nya expekts app eller spela direkt i webbläsaren. Oavsett väg och enhet får du en optimerad upplevelse som gör det enkelt för dig att hitta rätt odds och att placera dina spel.

Spela ansvarsfullt

Allt spelande hos nya expekt sker under ansvarsfulla former, med en hög säkerhet och trygghet på sajten. För att du ska känna dig än mer trygg erbjuder vi verktyg som du kan använda för att spela ansvarsfullt.

Sätt upp gränser för dina insättningar, förluster och tiden som du tillrbingarspenderar på sajten. Det hjälper dig att hålla koll på dina spelvanor och ser till att du kan njuta fullt ut av upplevelsen som vi tillhandahåller.

FAQ

Vilka har vunnit Coppa Italia flest gånger?

Det är Juventus som har vunnit Coppa Italia flest gånger av alla italienska lag. Även andra storklubbar i landet har kammat hem flertalet titlar i turneringen genom åren, men rår inte på Juventus som vann sin första titel redan 1938.

Vilka datum spelas Coppa Italia?

Coppa Italia tar sin början redan under sommaren, i juli, varje år. Därefter är omgångarna schemalagda återkommande under säsongen, med åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och finalen som spelas under vårsäsongen.

Vilka svenskar har vunnit Coppa Italia?

Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson, Stefan Schwarz och Tomas Brolin finns med bland spelarna som en eller flera gånger har vunnit Coppa Italia.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.