Tennis live streaming hos nya expekt

Hos nya expekt hittar du alltid ett stort utbud av matcher att spela på, både före matchen och live. För att hitta det som är live för tillfället kan du klicka dig fram till ‘Endast live” samt “Endast stream” i vår sportlobby. Där kan du även sortera mellan olika tennismatcher för att enklare hitta de du är intresserad av. Här har du även möjlighet att följa massor med statistik och lägga livespel samtidigt som du följer matchen via tennis live streaming. Du hittar både statistik från den pågående matchen men även statistik från innan matchen, vilket kan hjälpa dig att ta välgrundade beslut om hur du vill placera dina spel.

Hur streamar jag tennis hos nya expekt?

Du ser vilka matcher som erbjuder tennis live streaming i vår oddslobby. Är de tillgängliga att streama syns en tv-symbol bredvid oddsen. Du kan även klicka i “Endast stream” för att se vilka matcher som streamas för tillfället och framöver. För att tennis live streamingen ska fungera måste du vara inloggad hos nya expekt.

Vilka ligor och turneringar finns tillgängliga hos nya expekt?

Här finns ett stort utbud av odds på Europas bästa ligor samt stora tävlingar. Vi livestreamar också en hel del av dessa matcher. Nedan kan du se de tennis tävlingar och turneringar vi erbjuder live streaming på, notera dock att det inte nödvändigtvis innebär att vi livestreamar samtliga matcher i dessa tävlingar.

  • Franska öppna
  • US Open
  • Davis Cup
  • ATP Cup
  • ATP 1000
  • ATP 500
  • ATP 250
  • ATP Challenger
  • ATP Next Gen
  • UTR

Välkomstbonus för sport

Som ny spelare hos oss får du ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr vid din första insats på spel med odds på minst 1.80! Detta gäller både singelspel och kombinationsspel, i ett kombinationsspel måste de totala oddsen vara på minst 1.80. Här kan du läsa mer om hur bonusen fungerar.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.