Tennis live streaming hos nya expekt

Hos nya expekt hittar du alltid ett stort utbud av matcher att spela på, både före matchen och live. För att hitta det som är live för tillfället kan du klicka dig fram till ‘Endast live” samt “Endast stream” i vår sportlobby. Där kan du även sortera mellan olika tennismatcher för att enklare hitta de du är intresserad av. Här har du även möjlighet att följa massor med statistik och lägga livespel samtidigt som du följer matchen via tennis live streaming. Du hittar både statistik från den pågående matchen men även statistik från innan matchen, vilket kan hjälpa dig att ta välgrundade beslut om hur du vill placera dina spel.

Hur streamar jag tennis hos nya expekt?

Du ser vilka matcher som erbjuder tennis live streaming i vår oddslobby. Är de tillgängliga att streama syns en tv-symbol bredvid oddsen. Du kan även klicka i “Endast stream” för att se vilka matcher som streamas för tillfället och framöver. För att tennis live streamingen ska fungera måste du vara inloggad hos nya expekt.

Vilka ligor och turneringar finns tillgängliga hos nya expekt?

Här finns ett stort utbud av odds på Europas bästa ligor samt stora tävlingar. Vi livestreamar också en hel del av dessa matcher. Nedan kan du se de tennis tävlingar och turneringar vi erbjuder live streaming på, notera dock att det inte nödvändigtvis innebär att vi livestreamar samtliga matcher i dessa tävlingar.

  • Wimbledon
  • Roland Garros
  • US Open
  • Davis Cup
  • ATP 1000
  • ATP 500
  • ATP 250
  • ITF
  • UTR

Välkomstbonus för sport

Som ny spelare hos oss får du ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr vid din första insats på spel med odds på minst 1.80! Detta gäller både singelspel och kombinationsspel, i ett kombinationsspel måste de totala oddsen vara på minst 1.80. Här kan du läsa mer om hur bonusen fungerar.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.